dano dl
Počet príspevkov : 64 Mesto : Stara Lubovna
| Predmet: pozvanie na východ Ut 15 máj 2012 - 18:21 | |
| nazdar chalani po rozhovore na Orave som sa so Slavom dohodol .... že zorganizujem víkend a výjazd na severe slovenska v okolí Starej Ľubovne ,Červeného Kláštora a Spiša tak chcem zistiť ci je o také niečo záujem . Môj návrh je ubytovanie a relax http://villathermia.sk/ večerný guláš , grilovanie a cez deň výjazdy Poľsko- Slovenské hranice s Spiš / podľa dohody / cca je ubytovanie pre 20 osôb + možné stany veľký altánok , jacuzzi , sauna + termálne kúpalisko a prírodný kráter termín nedávam je to na nás teda na Vás .... | |
|
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: pozvanie na východ Ut 15 máj 2012 - 19:45 | |
| Ahoj Lukyluciano, samozrejme, že záujem je a už sme sa o tom predbežne dohadovali, termín upresníme po príchode chalanov s Turecka a Gruzínska. Osobne sa teším na tu akciu, nakolko nemám velmi prejazdené východne slovensko a myslím,že vačšina nás tu z "dola"...Slavo si ju už aj zaradil do podpisu akcií ak si všimneš pod jeho príspevkami tuším na júl/august..Inak vdaka za tip | |
|
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: pozvanie na východ Ut 15 máj 2012 - 20:22 | |
| Lukyluciano, znie to super. Urcite sa radi pridame aj my s Martinkou. Pripajam sa k Zolikemu tvrdeniu vychod nemame pojazdení, takze sa uz velmi tesime. | |
|
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: pozvanie na východ St 16 máj 2012 - 12:21 | |
| Velmi radi prideme.
Teraz v maji su chalani v Turecku a Jul-August budu niektori z nas na Balkane, preto sa mi to zda rozumne naplanovat niekedy v juni. | |
|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: pozvanie na východ St 16 máj 2012 - 16:45 | |
| Velmi sa tesim, urcite rad priden na vychod Particka Luky & Spoky woohooo to je to prave Uz sa tesim !!! len teraz mam 2 dni pred odchodom hlavu niekde inde. Ak sa da, po nasom navrate z Gruzinska cca 06.06. by sme sa mali vratit, dufajme... Slavo | |
|
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: pozvanie na východ St 16 máj 2012 - 17:14 | |
| Slavo! Nesmieš len dúfať, musíš veriť. A nezabudni že v júni máme aj gulášovicu u Tolana. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: pozvanie na východ | |
| |
|