| Rumunsko mi nie je súdené? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Sataniak
Počet príspevkov : 20 Mesto : Brezno, Banská Bystrica, Polomka
| Predmet: Rumunsko mi nie je súdené? So 23 jún 2012 - 21:14 | |
| Neviem prečo sa všetko musí dojebať pár dní pred odchodom do Rumunska. V stredu som si natiahol vnútornú šľachu na pravom kolene ( som na pn min. do 1.7. a odchod máme plánovaný na 2.7. o 9:00hod. ) a dnes pri výmene oleja ( asi som silno dotiahol skrutku na olej. vani ) mi praskla olejová vaňa na motorke. Kurváááááá!!! | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Ne 24 jún 2012 - 11:53 | |
| Clovece, ked sa dari, tak sa dari | |
|
| |
Sataniak
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Ne 24 jún 2012 - 15:18 | |
| Dnes som vaňu zložil a dal na zavarenie, má to aj pozitívnu stránku veci, keď už mám dole výfuk so zvodmi, tak ich aspoň vyčistím - vyleštím... | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Po 25 jún 2012 - 15:22 | |
| ach jo tak to nepotesi Satanko, sakra...
dufam, ze aspon zdravotne budes cim skor v poriadku. A s kym ides do RO? | |
|
| |
Sataniak
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Po 25 jún 2012 - 16:00 | |
| Ja, Dano, zvyšok nepoznáš, ale je to Vlado so ženou na hornete, Peter na xj6 a ešte jeden by mal ísť ale toho ani ja nepoznám. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? St 27 jún 2012 - 18:43 | |
| Satanko tak si to uzite. Pozor na tulavych psov - tem ich je fakt jak nasranych, ovce na ceste, konske zaprahy a ciganske decka ktore radi vyskocia pred teba z krikov... Co sa tyka jedla, najes sa v pohode do 4 Eur ale skoro vsade mali len to ich "miči" (čevapi) Ubytko je v podstate lacné, super kemp za 5 Eur, privat v dome cca 6 - 12 Eur na osobu... Transfagaras je nadherny, doporucujem aj Železné vráta pri dunaji a srbskej hranici. Teraz som tam bol s Ferinom a je to neskutočne krásne... Keby niečo volaj 24H. denne.... PS: niekedy v juli dobehneme s chalanmi k tebe na víkend tak napráskaj čo najviac fotiek nech popozeráme... Želám krásny víkend a pozdravuj Katku a deti Slavo | |
|
| |
Sataniak
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Ut 10 júl 2012 - 14:07 | |
| Takže, úspešne sme sa nakoniec vrátili z tej úžasnej Rumunskej krajiny, určite sa tam ešte vrátime, aj keď jeden náš kamarát Vlado so ženou Jankou mali 5km pred Novaci pád, ktorý skončil tak, že po Vlada so ženou a motorku prišiel kamarát s dodávkou, nakoľko Vlado skončil komplet zasádrovaný - zlomil si pravú lopatku, našťastie manželke sa nič nestalo, ale aj tak to pokazilo záver výletu, nakoľko oni po Transalpine už nešli... Rumuni sú max. ochotní, jeden chlapec na starej dácii snami behal po nemocniciach, najazdil asi cca. 150km a chcel si zobrať len 30Lei na benzín... A to sme ho ešte nešli presvedčiť, že sa ubytujeme v penzióne a nie u neho... | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Ut 10 júl 2012 - 18:09 | |
| Ahoj Sataniak, tak žial aj toto sa može stat ...ale nakoniec sa všetko na dobré obrátilo,naštastie, ako to už býva a snád ste si to rumunsko nakoniec riadne užili..ak máš nejaké foto, zaves, nech možme tíško závidiet.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Ut 10 júl 2012 - 20:03 | |
| Satanko, tak toto je aká náhoda.. pozerám ti prvé fotky z rumunska a fotil si sa na rovnakom kameni ako ja pred rokom paráááda to som ja pred rokom : a tvoja foto :) Slavo | |
|
| |
Sataniak
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Št 12 júl 2012 - 8:35 | |
| Fotky mám zatiaľ pár na facebooku ( https://www.facebook.com/pavel.bruchanek ), ak chcete zažiadajte si ma o pridanie medzi priateľov, pridám aj sem, len si musím nájsť čas na to. Mám aj nejaké videá z foťáku, inak každému sa tam páčilo a už sa zberáme aj na budúci rok, ale možno pôjdeme už aj k moru... Olejová vaňa je zavarená riadne keď obehla to Rumunsko, takže nejdem kupovať ani novú. Skúsim potom z toho materiálu spraviť aj nejaký kratší film ak sa mi to podarí... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? Št 12 júl 2012 - 18:37 | |
| satanko, dobehnem k tebe a potom ti pomozem s planovanim buduceho roku tesim sa na tie speciality na grile co vies tak dobre robit | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Rumunsko mi nie je súdené? | |
| |
|
| |
| Rumunsko mi nie je súdené? | |
|