| Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 | |
|
+7marecek Milankodl robob Hudo Easyrider rikardo-123 Slavo 11 posters |
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 16 jún 2013 - 20:58 | |
| jazdci: Slavo, Zolike, Bajker ciel: krymska autonomna respublika plus Moldavsko a Rumunsko a ukrajina
Sice trochu neskoro ale predsa, uz sme 4 den nas ceste. mme za sebou krasne Rumunsko ako aj skvele a velmi pekne Moldavsko. od . rana sme zapasili s ukrajinskymi neskutocne rozbitymi cestami a teraz sa to uz trochu zlepsilo. sme v mikolaev meste cca 450km pred krymom.
este sa ozveme
slavo, zolike, palino | |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 16 jún 2013 - 23:27 | |
| drzim palec.....hlavne opatrne ...uzite si to...mna nahovorili v juli do rumunska...tak ak ...a ak to vijde dam vediet...jasne ze aj zdokumentujem foto.. | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Po 17 jún 2013 - 8:18 | |
| | |
|
| |
Hudo
Počet príspevkov : 25 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ut 18 jún 2013 - 22:05 | |
| Paráda drzim palce a hlavne nech vydrzia masiny a telo. Ja som v nedelu prisiel z Rumunska (1850km), krasna Transylvania a podarilo sa mi tam polozit aj moj "stromcek". Urval som vyfuk a mam zvuk 12valcoveho Cadillaca. Slavo, Zolike, Bajker este raz vela zdaru | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 19 jún 2013 - 6:38 | |
| Včera som dostal od chalanov túto správu:
"Ahoj. Pozdravujeme zo Sevastopolu dnes sme si pozreli aj Jaltu a prave sedime pri flaske vinka v restike na plazi v Sevastopole." | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 19 jún 2013 - 18:38 | |
| ahojte vyuzivam miestnu wifi ferino dakujem za link presli sme cely krym. je to celkom pekny poloostrov, fajn sme si to uzili. dnes sme boli v Balaklave kde bol ponorkovy pristav za 2 sv vojny, neskor tu rusi vyrabali ponorky s atomovymi hlavicami. velmi zaujimava prehliadka. zajtra sa nasa cesta uz toci smerom na slovensko a predpokladame ze sa do nedele v zdravi vratime. technika slape ako ma, nemsme ziadne tech problemy. klop klop klop. samozrejme jazdime v ramci nasich moznosti a zbytocne neriskujeme nakolko tu nieje problem otrhnut koleso alebo prerazit gumu, na niektorych | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 19 jún 2013 - 19:04 | |
| na niektorých... Možno sa to dozvieme doma že na čom Nech vám to vydrží a užite si aj cestu domov. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Pi 21 jún 2013 - 20:55 | |
| sme ok, za mestom Stria cca 200km pred SK hranicou. Zajtra nas cakaju hory zakarpatskej rusi.
Dnes sme mali moznost zazit a v zdravi prejst zatial aspon moje najhorsie asfaltove cesty teda urcité useky ale tych usekov bolo stovky... neda sa to opisat asi len pustit video z . kamery na prilbe.
inak mali sme krasnu noc s miestnou rodinkou pri jazere kde sme kempovali. nalovili nam ryby, upiekli a po chutnej veceri nam vela porozpravali o ukrajine pri 60% palenke z cukr.repy.
sme zdravi. stastni, plny zazitkov....
ahojte slavo, zolike, palino | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Pi 21 jún 2013 - 21:02 | |
| Teším sa na fotky. nejaké som už videl na ontheroad ale určite máte množstvo iných. A aj videocestopis bude určite super. Som rád že sa naše cesty neprekrývajú, a aspoň cez telefón si ešte pokecáme. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Pi 21 jún 2013 - 22:19 | |
| Držím palce, aby ste boli v takej pohode až do konca výletu | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 23 jún 2013 - 12:14 | |
| zdravi a stastni sme uz doma, dakujeme ze ste nam drzali palce a mysleli na nas | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 23 jún 2013 - 13:48 | |
| Vítajte doma | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 23 jún 2013 - 14:06 | |
| Tož vitajte. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Ne 23 jún 2013 - 16:07 | |
| | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Po 24 jún 2013 - 8:53 | |
| sledoval som vas chlapci.. mali ste kraaaaaaasny trip... aj ste sa asi vratili unaveni co? :) sak pokecame.. som zvedavy na zazitky marek | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Po 24 jún 2013 - 18:36 | |
| Jasan, vrátili sme sa dost unavený a "zbytý", ale plný zážitkov...Naštastie vydržala aj technika a motorky šlapali na výbornú na tých prevažne rozbitých ukrajinských cestách...neviem či sme mali štastie ale policajti nás zastavili iba dva krát, s toho raz v rumunsku pri moldavských hraniciach, pozreli doklady a popriali štastnú cestu..druhý krát cca 180 km pred ukrajinsko-slovenským hraničným prechodom, tam už skúšal na nás najprv rýchlost, potom alkohol, ale nakoniec nedostal ani halier a musel nás pekne pustit.. . Tolko obávaný kruhový objazd v Mukačeve,ktorý je známi odchytávaním turistov, sme v pohode prešli..Máme vela fotiek a natočených videí, takže bude aj film, ale dátum neslubujem.. . Celkovo sme prešli cca 4650 km. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 26 jún 2013 - 18:15 | |
| | |
|
| |
palike
Počet príspevkov : 19 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 26 jún 2013 - 18:55 | |
| pekné fotečky ste porobili no krása | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 St 26 jún 2013 - 19:19 | |
| Wow...chvíľku to trvalo ale stálo to za to. Jalta je určite krásna a ten múzeum ponoriek je určite zaujímavý. Chvíľkami sa mi vrátili aj spomienky z našej spoločnej cesty po Rumunsku. Pekné fotky Zoli. | |
|
| |
vysoky
Počet príspevkov : 22 Mesto : Praha
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Št 27 jún 2013 - 13:36 | |
| teda, ta azbuka mi uz nejde ako kedysi... pekne fotky, diky, ze ste sa podelili | |
|
| |
iman
Počet príspevkov : 9 Mesto : Banská Bystrica
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Št 27 jún 2013 - 21:01 | |
| Pekna cesta aj uspokojive fotky.. Len Slavo by mohol viac jest... A vyzera ze aj pocasie Vam celkom prialo ci to iba tak vyzera??? | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 Pi 28 jún 2013 - 18:16 | |
| Ahoj Iman, počasie sme mali nádherné, zmokli sme počas 10-ich dní iba 2x, s toho raz v meste Odessa, kde to bola neskutočná prietrž mračien, také hromy ako tam som snád ešte v živote nepočul, boli velmi silné...chalani potvrdia.. ..a druhý lejak, tiež krátkodobý sme zažili po prechode na SK, tesne za hranicami, za 5 min kým sme zastavili na najbližšej pumpe sme boli do nitky mokrý.. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 | |
| |
|
| |
| Rumunsko, Moldavsko, Ukrajina, Krym Trip 2013 | |
|