Predmet: 2009 09 13 Tropicarium Budapest, Hungary Po 14 september 2009 - 20:03
Zucastnení: Slavo Mirco Zolike + Hermína
Ubehnuté km: cca 400km ??? (Mirco ty si meral, ak som zle odhadol, oprav ma)
Popis: Výjazd začal ako tradične mojim meškaním. Zo Serede sme šli do Maďarska cez Štúrovo/Ostrihom.
kód:
Poznámka pod čiarou Ostrihom je veľmi krásne mesto s tou nádhernou bazilikou na kopci. Určite by to stálo ísť na výjazd sem a pobehať po meste a navštíviť bazíliku v budúcnosti.
Celý čas sme mali krásne počasie a Tropicarium v okrajovej časti Budapešti sme rýchlo našli. Je to v obrovskom nákupnom komplexe. Parkovali sme v podzemnej garáži. Skočili sme si na obed a potom sle šli do toho Tropicarium-u. Vstúpné bolo 1900 fórintov čo je asi 6,30 Eur. Bolo tam naozaj čo obdivovať. Mali tam hady, také smiešne malé šibnuté opičky, veľký papagáj tam lietal pod plafónom v korunách stromov, niečo ako chameleóny ale väčšie, kopec rybiek a potom veľké morské ryby. Mne sa veľmi páčil taký priesvitný tunel a nad vami plávali ryby a aj veľký žralok. Na konci bol taký väčší otvorený bazén a tam plávali také lietajúce ryby a dali sa aj pohladkať. Fakt super exkurzia... Poobede sme sa vybrali naspäť so zastávkou v Štúrove na zmrzku a kávu. Výlet sme mali od tej 9 rána do tej 8 večer takže celý deň.
Pár fotiek (fotky sú robené mobilom takže nič moc kvalita):
v tuneli:
pripravil: sLaVo
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: 2009 09 13 Tropicarium Budapest, Hungary Ut 15 september 2009 - 8:51
Pekné fotečky. Pekný výjazd. Pekné počasie. Niet čo dodať.
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: 2009 09 13 Tropicarium Budapest, Hungary Ut 15 september 2009 - 19:30
Bol to vydarený a pekný výjazd, proste paráda...
Sponsored content
Predmet: Re: 2009 09 13 Tropicarium Budapest, Hungary