Predmet: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu Po 18 február 2013 - 9:40
Keďže sme momentálne vyčerpali našu studňu už hotových filmov a práce ešte prebiehajú na mojom novom filme (Albánsko-Kosovo-Čierna Hora), budúcu nedeľu by sme si pustili jeden z týchto 3 nominovaných filmov:
MOTOTOUR - Mongolsko 2009 - je to strašná sranda z dielne mojich kamarátov a myslím, že toto je štýl, ktorý sa ti Roman Jakub páči najviac
Tu je trailer:
Riding Solo to the Top of the World - film od neskutočne nadaného inda Gaurava Janiho a je to film v pôvodnom znení (indická angličtina) a je to podľa mňa najkrajší film na svete a v mojej zbierke má najvyššiu hodnotu. Veľa postrehov som čerpal práve od tohto autora... Vyhral už 10 ocenení po celom svete... Ale to čo sa niekomu páči je subjektívne, nemusí sa inému páčiť.
Tu je trailer:
One Crazy Ride - film opäť od inda Gaurava Janiho. Tento film pre mňa predstavuje úkážku obrovskej vôle dokázať aj nemožné... Opäť je to moja srdcovka... Film v pôvodnom znení (ind.angličtina)
Tu je trailer:
Prosím O vaše hlasy, ktorý film si želáte aby sa pustil. V piatok večer resp. sobotu ráno to nejak uzavriem a pripravím na pustenie v nedeľu...
Slavo
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu Po 18 február 2013 - 10:19
Podľa mňa to môžeš dať za radom, v poradí, ako si vymenoval. Ja osobne som zvedavý na všetky tri filmy a dúfam že tu ešte budem pár nedeľ aby som si ich aj pozrel.
Naposledy upravil Easyrider dňa Po 18 február 2013 - 18:37, celkom upravené 1 krát.
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu Po 18 február 2013 - 18:32
Ako Easy píše , kludne to daj za radom, ako si to vymenoval..
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu Ut 19 február 2013 - 14:04
suhlasim. dajme vsetky.. !!! uz teraz sa tesim..
marek
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu So 23 február 2013 - 22:42
Takže? Môžem sa zajtra tešiť na film? Od koľkej?
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu So 23 február 2013 - 23:35
Mongolsko, 16:00
Sponsored content
Predmet: Re: Budúca nedeľa premietanie - výber filmu