| drziak na GPS + vyber GPS | |
|
+12Easyrider Slavo mi0 hltac bruno75 bajker hope lubo MILANM milo bogy marek 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
marek
Počet príspevkov : 45 Mesto : Trnava
| Predmet: drziak na GPS + vyber GPS St 26 máj 2010 - 22:18 | |
| caute, chcel by som si kupit navi na moto + drziak na riadidla, kto ma s tym skusenost pls poradte, neviem aky drziak si mam zohnat, a ani aku navi, GPS cenovo cca okolo 150e + na riadidlach mam hrazdu, tak drziak by mal ist asi na to :-) dikes za kazdu radu dziak asi nieco taketo http://www.sumotobrno.cz/183,drzak-na-gps-00.308.110.html | |
|
| |
bogy
Počet príspevkov : 104 Mesto : Bratislava/Sala
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 27 máj 2010 - 15:29 | |
| pozry sa na toto: http://www.touratech.sk/novinky/93-aktualna_ponuka_gps.htmale to je trochu mimo 150E :D tiez by som prijal za tu cenu, 500E nemam. a na riadidla sa to nehodi. bude ti zakrivat budiky a musis sklanat hlavu. idealne je to v zornom poli medzi budikmy a stitom. v touratechu maju na to drziak tiez. | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 27 máj 2010 - 16:22 | |
| ja používam Nuvi 550+držiak Touratech na hrazde,nevýhodou umiesnenia je fakt,že treba trochu sklopiť pohľad dolu ,nevýhodou Nuvi je ,že nemá tak veľké písmena na klávesnici ako Zumo,ale zato je lacnejšie .Kúpa bola kompromisom,toho čo chcem,môžem a potrebujem | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 27 máj 2010 - 18:45 | |
| | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 19 november 2010 - 9:04 | |
| Tak som sa konečne rozhodol to objednať. Typ, čo ho Bogy uverejnil. Keď som sa konečne rozhodol, tak mi povedal, že ich už vypredali. Ale na druhý deň mi z Touratechu zavolal, že ho majú ešte v Nemecku a ak 10 dní vydržím tak bude Zumo 660 KIT za tú istú cenu dodajú. Tak darček pod stromček pre celú rodinu som poriešil. Ale kto sa bude z neho tešiť to viem s určitou presnosťou. - bogy napísal:
- pozry sa na toto:
http://www.touratech.sk/novinky/93-aktualna_ponuka_gps.htm
ale to je trochu mimo 150E :D tiez by som prijal za tu cenu, 500E nemam.
a na riadidla sa to nehodi. bude ti zakrivat budiky a musis sklanat hlavu. idealne je to v zornom poli medzi budikmy a stitom. v touratechu maju na to drziak tiez. | |
|
| |
bogy
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 19 november 2010 - 9:30 | |
| co je to "ta ista cena"? lebo zumo 660 kit stoji v touratechu cez 500e. ja pozeram zumo 220, co je praktiky to iste a v pixmanii ho maju za 360. cakam na nejaku vianocnu akciu za 300 a hned beriem. | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 19 november 2010 - 11:34 | |
| Lubo : no konečne trafíš aj ku mne do BA Bogy : neponáhľaj sa, možno po vianociach bude ešte lacnejší | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 19 november 2010 - 14:53 | |
| Ahojte, ja mam Zumo 660 a velmi my vyhovuje, nemam s nou ziadne problemy. V dazdi ho neschovavam. Je pravda len ze ta cena je vysoka. Inak odporucam kupit hrazdu nad budiky (ja som ju kupil v Touratech ale predava ju aj SW-Motech) pretoze potom je ta navigacia vpredu v zornom poli jazdca a nemusim sklanat hlavu. Na to pozor, lebo na riadidlach budete musiet sklapat hlavu a nedajboze ak pocas jazdy budete musiet nieco vytukat do GPS (zoomovat, hladat, pustit MP3) vtedy ocenite mat GPS pred sebou ako pod sebou. Nehovorim o tom ze vam nebude zakryvat budiky a ani zavadzat na tankvak. Nasa cesta pri Norkappe: | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 19 november 2010 - 15:16 | |
| S duralovým držiakom za 593€. Stojí inak 700€ na internete najlac. za 520€ a keď zoberiem ten držiak za 90€ tak je to dobrá cena pre 660-tku Kit - bogy napísal:
- co je to "ta ista cena"? lebo zumo 660 kit stoji v touratechu cez 500e.
ja pozeram zumo 220, co je praktiky to iste a v pixmanii ho maju za 360. cakam na nejaku vianocnu akciu za 300 a hned beriem. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 23 november 2010 - 15:05 | |
| Tak zumo 660 je, už by som sa na rok nemal stratiť. Už len tú kameru spojazdniť. Vianoce už prišli. :rendeer: | |
|
| |
bogy
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 24 november 2010 - 8:31 | |
| Lubo> gps nieje vsetko, este potrebuje aj aktualne mapy :)
mne sa za to 600 korun davat nechce, stale cakam kym klesne cena GZ220 | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 24 november 2010 - 8:53 | |
| GPS je ok. Mapy sú tam dobré a ostatné preženiem aj cez firmu. Já som spokojný a to je hlavné. Naj. je ten veľký displej. | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 24 november 2010 - 14:36 | |
| Ahoj bajker
neviem nájsť na touratechu ten tvoj držiak na GPS. Poraď. Možno , že už iba nie je. | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 24 november 2010 - 18:21 | |
| | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 24 november 2010 - 18:43 | |
| Ano Bruno, presne ten drziak mam :) | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 25 november 2010 - 7:10 | |
| Velmo pekne Vám obom ďakujem. Je to ono. | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Po 6 december 2010 - 21:02 | |
| Ahoj bajker, chcem sa opytat, ked mas namontovane GPS, ci vidis aj dobre na buduky? | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Po 6 december 2010 - 21:04 | |
| Beriem spät,.. vsimol som si fotku,... :) super... | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 7 december 2010 - 10:34 | |
| Já som to tiež tak namontoval a je to ok | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ne 26 december 2010 - 0:01 | |
| Tak uz aj ja mam zumo 660, jezisko mi priniesol,.. :) Je to paradicka,.. :) display nema chybu,.. | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ne 26 december 2010 - 0:06 | |
| | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Po 27 december 2010 - 7:31 | |
| Bez problémov. Já som si cez nich objednal zumo 660 a v tej ich akcii, bolo už vypredané, ale povedali že objednajú z Nemecka a do 10 dní ho mám. Mal som ho za 5 dní. A ten držiak som objavil a kúpil s Styxe. Iba čo ma prekvapilo sú tam staré mapy. Šiel som do Zvolena na Nitru a tie nové cesty tam neboli. Chce to iba obnoviť mapy. | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Po 27 december 2010 - 10:17 | |
| No jasne, mal by si mat k tomu jeden update map zdarma, ked sa zaregistrujes na Garmine | |
|
| |
mi0
Počet príspevkov : 15 Mesto : Praha/Trenčín
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 13 január 2011 - 12:46 | |
| Keď GPS tak alebo v mobile alebo ak máte malý display, tak niečo z Číny, nejakú 7" za 80€ a navigačný SW podľa vlastného výberu (len treba nájsť na nete, stiahnuť a nainštalovať)... len to nebude tak celkom "čestné" :silent: | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 4 február 2011 - 18:24 | |
| | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 4 február 2011 - 19:28 | |
| Pred mesiacom som to objednával pre svojho kamaráta. Žiaľ balenie neobsahuje držiak na moto a dodnes sme to nezohnali. Aj s aktualizáciou mapy bol problém, riešili sme to cez dodávateľa. Inak celkom šikovný prístroj. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 4 február 2011 - 20:32 | |
| inak v tej diskusii na motoride.sk par ludi pisalo, ze presne ako pise EASY mali problem s aktualizaciou map, tak jednoducho vyhodili ten system a nahrali I GO My Way 8 a slape to OK. Podla obrazku to ma nejaky gumovy obal alebo take nieco, neviem si ani ja velmi predstavit ako to uchytit. Moje GPS ma take drazky do ktorych ho zacvaknem na drziak... A drziak som mal v cene.. Ale ako pise EASY aj mna zaujal ten pristroj, obzvlast ze je urceny pre motorky | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 4 február 2011 - 20:52 | |
| ja mam tu istu na navigaciu v baleni ma aktivny držiak do auta ,ale na moto nepasuje. Inač na internete maju aktivnu kolisku na moto Becker....stoji okolo 30 eur .Ja si to idem objednavat ,da sa napojit priamo na baterku.......navigacia ma zospodku napajanie aby bola vodotesna v tej koliske na motorke....inač sa da nabijat aj z boku cez USB. Ked niekoho zaujima dost často chodim do Győru a tam v Technomarkete stoji okolo 110 eur | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Pi 4 február 2011 - 22:38 | |
| este doplnim hoffmana, v zakladnom baliku GPS co sa tyka jazyka je aj CESTINA takze OK.. | |
|
| |
bajker
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 5 február 2011 - 11:52 | |
| Co sa tyka GPS Becker, tak existuje aj verzia pre moto s drziakom na moto. Bohuzial sa na SR tato verzia nevozi. Ako volitelne prislusenstvo by sa malo dat dokupit (kde netusim).
Ak vsak realne chcete drziak na moto, tak ho na Becker predavaju uz 3 roky v Touratechu a je aj uzamykatelny.
| |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS | |
| |
|
| |
| drziak na GPS + vyber GPS | |
|