Predmet: Video - vyber gum pre V-strom So 21 január 2012 - 15:24
Zdravim vsetkych! Ako novy clen by som vas chcel najprv vsetkych pozdravit! Nasiel som video o ktore sa chcem podelit - je to o vybere gum pre V-strom, je to ale bohuzial v angl.jazyku.
P.
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom So 21 január 2012 - 18:29
Ahoj Pettzo a vitaj medzi nami...
pre bezne vyuzivanie V-Stroma je najlepsia volba Metzeller Tourance, zivotnost cez 20tis km. Viborne drzi aj na mokrom povrchu a drzi stopu pekne aj v naklone. Max.rychlost pri tychto gumach je do 160km/h potom to zacne plavat. Ale naco jazdit tak rychlo, ze?
Slavo
Slavo
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom So 21 január 2012 - 18:37
asi kazdy vie, ale pre istotu:
treba dat pozor pri jazde na novo-obutych gumach pokial sa trochu neoderu nakolko hrozi podsmyknutie.. Aby nik nedopadol ako pan vo videu na novej gsxr
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom Ne 22 január 2012 - 10:00
Ja som sa rozhodol vymenit svoje fabricky obute Bridgestony po konzultacii s fundovanimi, ktorym verim, Michelin Anakee 2. Verim, ze to bude dobra volba....
Roman Jakub
Počet príspevkov : 128 Mesto : Beroun (Czech Republic)
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom Ne 22 január 2012 - 13:39
to Pettzo: S nima určitě chybu neuděláš. Fugas je jezdil na Stromu a teď i na GS a je s nima moc spokojenej. Mají menší nájezd než Tourance, ale drží krásně. Ostatně nájezd je vždy docela individuální záležitost.
to Slavo: No ten chlapík na té GSX-R má spíš problém v tom, že podcenil těch 180 kobyl :-)
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom Ut 24 január 2012 - 12:04
Tie Heidenau sa mi pacia :)
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom Št 26 január 2012 - 22:06
tie Heidenau vyzaraju viec nez dobre, vela ludi si ich chvali, pomaly sa dostavaju aj na CR- SK. Heidenau K60 boli viac off, ale neviem ci sa este vyrabaju, nove Scout su dobre a pojdem do nich asi, ked doderiem moju Mitas E09 asi tak po 14 000km :O
Slavo
Predmet: Re: Video - vyber gum pre V-strom Pi 27 január 2012 - 6:37
jj mitasy aj mne vydrzali okolo 15tis ale stuple uz boli hodne popraskane po okrajoch...