MartinM
Počet príspevkov : 169 Mesto : Bratislava
| Predmet: Velkonocny trip St 16 apríl 2014 - 19:10 | |
| Caute chalani. Rozmyslam nad nejakym tripom v nedelu pripadne nedela a pondelok (20-21.4.) s nejakym prespanim niekde.Som z BA takze uvazujem ist smer Tatry/Orava, alebo CZ Morava.V nedelu rano tam, potom nieco pozriet alebo sa dakde okupat, vecer posediet a pokecat a v pondelok v klude zasa domo.Samozrejme privitam aj nejake prestavky na zaujimavych a peknych miestach.Ak sa niekto prida, pripadne aj navrhne nejake konkretne miesto ci trasu niesom proti.Samozrejme ak toteda pocasie dovoli. Sobota neprichadza v uvahu nakolko som v praci.Ak by bol ale zeujem skusim vybavit ale nemozem slubit na isto. Takze zatial cafte | |
|
MartinM
Počet príspevkov : 169 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Velkonocny trip Pi 18 apríl 2014 - 22:47 | |
| Takze zmena. Odchadzam zajtra rano cca o 9-tej nakolko sa mi podarilo vybavit si sluzbu.Mam namierene cez Vrable smer dedinky.Tam by som prespal a odtiel v nedelu smer Martin pripadne na oravu cez Brezno, Bansku a Turcianske Teplice.Ak sa chcete teda niekto pridat ozvite sa rano.Cislo mam v profile.Ak by rad niekto po ceste stretol dajte vcas vediet.Budem obcas kontrolovat phone.A ak nikto tak vam prajem pekne sviatky. | |
|