Predmet: Klubové nálepky 7x7cm St 21 október 2009 - 18:20
Klubové nálepky rozdávame členom ZDARMA Väčšinou dávame 2ks na člena prípadne koľko potrebuje ak chce aj pre známeho a pod. Tieto klubové nálepky budú použité aj pre niektoré moto-obchody a moto-puby...
Ahojte, nechcem vam do toho kecat, ale neuvazovali ste o zmene tvaru klubovej nalepky na ovalnu? Myslim, ze by viac zapasovala napr. do spidnej casti stitu... Nic v zlom, to len tak, aby rec nestala ;) :D
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
Cau Janči, tieto klubové nálepky su v obehu už pat rokov, su takým poznávacím znamením členov, tak zatial neuvažujeme o zmene...ako turista písal, nechceme aby bolo viac druhov, to by už potom bol miš - maš... .
peterPP likes this post
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Pi 20 jún 2014 - 12:38
Tak kedze maju taku dlhu tradiciu, tak menit ich by nebolo dobre....:D
salo
Počet príspevkov : 3 Mesto : Levice
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 25 jún 2014 - 19:39
... kedze som tu novy, chcel by som sa spytat, ci sa nalepky daju zohnat len na klubovom zraze, alebo aj inak Dik Ivan
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 25 jún 2014 - 21:07
Ahoj Ivan, nálepky sa dajú zohnat aj inak, napr. ak ti ich dá niekto z členov klubu, ktorý ich má u seba...pozerám, že si z LV, tak keby si chcel, ti ich viem niekde nechat alebo sa prípadne stretnút a dám ti ich..Chodievam občas okolo...
Zolike
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 7 október 2014 - 20:23
Touto cestou by som sa chcel podakovat nášmu členovi eSCePalo-vi, ktorý dal pre nás vyrobit klubové nálepky a klub to nestálo ani cent...ešte raz VDAKA.
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Po 13 október 2014 - 21:02
nazdar...rad by som sa tiez oznacil...vie mi ju niekto dat?predat??v sobotu mam cestu do BA takze po ceste sa mozem kludne stavit..idem na otocku a idem rano..okolo pol9-9.00 idem spat do DK.tak??
Zolike
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 14 október 2014 - 18:03
Smudloo rozmýšlam, že ako by som ti ich dopravil alebo niekde nechal, no nič rozumné ma nenapadá...neviem či by si nemal zachádzku, keby si išiel cez Galantu...alebo mi pošli do ss svoje meno, adresu a ja ti nálepky pošlem poštou...
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 14 október 2014 - 19:26
Smudloo, ja mám nejaké nálepky doma. Ja idem v sobotu okolo 11-tej cez Ba do Madarska. O ktorej si v Ba, poprípade to môžeš zobrať z Trnavy cez Blatné.
smudloo69
Počet príspevkov : 9 Mesto : Dolny Kubin
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 14 október 2014 - 19:55
eSCePalo napísal:
Smudloo, ja mám nejaké nálepky doma. Ja idem v sobotu okolo 11-tej cez Ba do Madarska. O ktorej si v Ba, poprípade to môžeš zobrať z Trnavy cez Blatné.
ja budem v BA o 9 rano..takze asi nic lebo idem na otocku iba..mozem sa teda stavit u teba a k tak..staci napisat kde a mozme sa tam stretnut..budem rad..
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 14 október 2014 - 20:12
Smudloo, môžme sa stretnúť ráno v Blatnom. Číslo mám v profile, keď budeš vychádzať z Trnavy zavolaj dohodneme sa.
fúúú, tam tuším nikto, ale ak by si chcel, napíš mi do ss svoje údaje a poštou by som ti ich vedel poslat...
Kulhán72
Počet príspevkov : 3 Mesto : Holíč
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ne 23 november 2014 - 19:31
AHOJTE Pokiaľ by sa dalo aj mne by sa hodili 2 -3 nálepky . Kde by som ich zohnal ? pochádzam z Holíča okr. Skalica
Zolike
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ne 23 november 2014 - 20:32
ahoj, tak su dve možnosti...možem ti ich niekde nechat napr v Malackách, neviem či tam chodievaš, alebo ak mi napíšeš do ss svoju adresu, viem ti ich poslat poštou...aaa som zabudol na tretiu možnost, počkat na dalšiu sezonu a niekde sa stretnút na výjazde alebo na nejakej akcii vstromclubu a tam si ich prevezmeš...vyber si...
Stanleyrider
Počet príspevkov : 61 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Po 24 november 2014 - 12:40
Cawte. Zolike,mam cestu do Skalice ,teda prechadzam cez Holic....najblizsie idem zaciatkom decembra 1.-3.12.2014 Ak budes mat cestu do BA,dame kafe abo mozes nechat nalepky u niekoho z chalanov v BA.Pak mozem dorucit Kulhanovi.
braho
Počet príspevkov : 127 Mesto : Bratislava
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 19 apríl 2016 - 21:15
Zdravím páni, trochu oživím toto vlákno.. ja ešte nie som označkovaný, a to sa mi teda ale vôbec nepáči! Kto v okolí by mi mohol posunúť žltý štvorček? Prídem si ho prevziať takmer kamkoľvek.
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ut 19 apríl 2016 - 22:12
Myslím, že ešte dve nájdem
braho
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 20 apríl 2016 - 7:22
To by potešilo. Budeš v sobotu doma? Chystám sa trochu pojazdiť, tak by som ťa prepadol.
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 20 apríl 2016 - 16:58
V sobotu som v Štiavnici ale cez týždeň idem do BA. Maš tel. kontakt v profile?
Zolike
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 20 apríl 2016 - 18:02
Pali ak nahodou nenajdes, tak ja mám klubovych nalepiek este dost...
braho
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm St 20 apríl 2016 - 21:54
Pali, kontakt som doplnil, ale cez deň sa asi nedostanem nikam, najskôr po tretej , mám trochu od veci robotu. Zolike, ty budeš v sobotu doma? Pôjdem do Bojníc, tak ťa mám v podstate po ceste.
Ahoj Braho, zial tento vikend nebudem doma, mal som plan tiez ist sa pozriet do Bojnic, ale som to musel zrusit...Tak ak by Pali nemal tu nalepku, nejak sa spojime resp vymyslime sposob ako by sa ku tebe dostala...
Tatúšik
Počet príspevkov : 12 Mesto : Ivachnová
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ne 24 apríl 2016 - 11:21
Tiez by som rad ziskal nalepky su este niekde k zohnaniu? Je mozne poslat aj postou???
Naposledy upravil Tatúšik dňa Ne 24 apríl 2016 - 19:53, celkom upravené 1 krát.
Oto 63
Počet príspevkov : 16 Mesto : Velky Grob
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ne 24 apríl 2016 - 19:20
Ahoj. Aj ja by som mal zajem o klubovu nalepku, mohol by som prist bud do Blatneho ak este Pali mas volnu ,alebo do Galanty k Tebe Zolike.
Anonymný Anonymný
Predmet: Re: Klubové nálepky 7x7cm Ne 24 apríl 2016 - 21:50
Pozeral som mml už len 4 ks nálepiek. Tatušik ja ti ich pribalím k tričku a tieto dve je mi jedno komu. Zoli ak pôjdeš zajtra okolo hoď si do auta a nechaj u mňa. Chalani sú z okolia viem sa s nimi skôr stretnúť.