| Klubové mikiny | |
|
+19sanyo1 hoffman dalisimo genius stefko marek hltac MILANM Zeiss bajker bruno75 Milankodl milo Mirco Lajos robob lubo Zolike Slavo 23 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Klubové mikiny St 21 október 2009 - 18:25 | |
| Otváram túto tému aby som zistil predbežný záujem o ne. Niekedy v polovici novembra by mal byť grafický návrh mikiny a aj predbežná cena. Ja sa prikláňam opäť ku kvalite ako sme to spravili s tričkami, to znamená, mikiny by mali byť vysoko kvalitné a pekné...
Kto by mal záujem o mikinu, nech mi odpíše v tejto téme aspoň aby som zistil aký taký predbežný záujem. Jedná sa o to, že mikiny sa budú objednávať pravdepodobne zo Španielska (top kvalita) takže preto...
SLAVO - 1ks /L/ | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové mikiny St 21 október 2009 - 18:30 | |
| Slavo ja predbežne 2 Ks velkosti XL. | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Klubové mikiny St 21 október 2009 - 18:38 | |
| Prajem dobrý večer, taktiež budem mať záujem zatiaľ o 1 ks ale min. XXL | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové mikiny St 21 október 2009 - 20:04 | |
| Aj ja, zatial 1ks L, a asi aj otec bude chciet, tak potom aj 1 ks XL/XXL, len to este upresnim este | |
|
| |
Lajos
Počet príspevkov : 201 Mesto : Bratislava, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové mikiny Št 22 október 2009 - 14:04 | |
| | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové mikiny Št 22 október 2009 - 16:04 | |
| Predbežne 2 ks, velkosť L | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové mikiny Pi 23 október 2009 - 7:31 | |
| včera mi došli tričká,vďaka,žena mi hneď jedno zkomfiškovala ,takže mikiny 2ks XL | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 27 október 2009 - 16:43 | |
| mám záujem aj o 1x velkosť L. | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové mikiny Pi 13 november 2009 - 22:02 | |
| mám záujem o 1x XXL a 1xL | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 14 november 2009 - 9:06 | |
| dnes, za hodinu mam sa stretnut s clovekom z agentury co to pre nas robi. Mal by mi priniest ukazat vzorky mikin a pod. tak potom napisem ako to vyzera a pod... pripadne hodim fotky.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Po 16 november 2009 - 23:59 | |
| tak v nedeľu som bol s človekom od agentúry a priniesol mi vzorky mikín. Boli v podstate 3 typy takže sme sa dohodli že:
- cez celý chrbát bude opať klub.znak a logo - na ľavej strane na prsiach bude logo klubu a meno - na rukávoch obidvoch bude logo v-strom
Sú 3 typy: - so zipsom až dole bez kapucne/s kapucňou - s 1/3 zipsom a kapucňou - bez kapucni, bez zipsu (nieco ako pulover)
Tento tyzden mi poslu graficky navrh na vsetky 3 modely a aj cenu. Je na kazdom ktoru si vybere, vizualne budu vsetky pekne ladit v klub.farbach.
Slavo | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 17 november 2009 - 19:31 | |
| Osobne by som bol za mikiny so zipsom až dolu, bez kapucne a bez mena, teda nicku..Slavo ako som vyššie písal o 2ks takéto mám záujem, velkost XL | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 17 november 2009 - 21:02 | |
| Určite so zipsom až dole a bez kapucne. Potom platí 1x XXL a 1x L | |
|
| |
milo
| |
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 1 december 2009 - 22:55 | |
| slavo upresnenie k mikinám: 1 x XXL bez kapucne celý zips 1 x L s kapucnou 1/3 zips
vopred dakujem. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Pi 4 december 2009 - 23:11 | |
| toto je graficky navrh mikin: CENA:Mikina bez kapuce a klokanky: 18€ Mikina s kapucou a klokankou: 20€ Mikina so zipsom: 21€ Mikina s kapucou, klokankou a zipsom: 22€ | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 5 december 2009 - 7:04 | |
| Slavo... tak 1ks velkost L (mikina so zipsom - 21€) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 5 december 2009 - 7:15 | |
| ešte jedna vec, ja som nevedel čo to je "klokanka", tak to je to vpredu vrecko na ruky... snáď som tu nebol jediný čo to nevedel hehehe..
bruno ok | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 5 december 2009 - 14:42 | |
| 2ks XL mikina so zipsom | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 5 december 2009 - 17:56 | |
| Slavo...priznam sa dobrovolne ze som spociatku tiez nevedel co je klokanka ale po chvilke rozmyslania to nakoniec vyriesil pohlad na foto mikiny a bolo mi to jasne. Klokan ma na bruchu vak tak jedine to to mohlo byt :D Inak ten vak sa mi zda zbytocny ale to je len moj pripad. Ja mam sice ruky rad v teple ale ked vidim frajerov co chodi s rukami vo vreckach tak ma to zvadza sledovat ako si rozmlati cumak ked nahodou zakopne a nestihne dat ruky von z vrecak :) | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubové mikiny So 5 december 2009 - 19:55 | |
| Tiež som chvílu rozmýšlal čo je to klokanka..haha...mne sa to tam zdá byt zbytočné, tak by som mal záujem o 2ks bez kapuce a bez klokanky... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Po 11 január 2010 - 17:57 | |
| Tuto temu som trochu (alebo dost) zanedbal, uprimne sa vsetkym ospravedlnujem a zacinam v tom opatovne konat aby boli mikiny cim skor hotove...
v najblizsich dnoch prinesiem presne info aj terminy dodavok atd. | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Klubové mikiny St 13 január 2010 - 9:02 | |
| fajn,Ježiško má ešte podĺžnosti voči mojej manželke | |
|
| |
bajker
Počet príspevkov : 436 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové mikiny Po 18 január 2010 - 23:26 | |
| Objednavam si 1ks Mikinu so zipsom (bez kapucne). Velkost "M" Diky | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 19 január 2010 - 17:05 | |
| Slavo su pekné, mne sa ten návrh páči, kedy sa začne so závaznými objednávkami? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 19 január 2010 - 17:32 | |
| ihned...
idem zratat objednavku, minimum je totiz 20ks lebo to budu objednavat zo Spanielska tie mikiny... | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 19 január 2010 - 17:46 | |
| OK, idem poslat objednavku, tu je rekapitulacia: MIKINA CIERNA BEZ KAPUCNE, ZIPS AZ DOLE - kód:
-
SLAVO..................2..................L ZOLIKE.................2..................XL LAJOS...................2..................XXL MIRCO..................2..................L LUBO....................1..................XXL LUBO....................1..................L ROBOB.................1..................L ROBOB.................1..................XL MILO.....................2.................XL MILANKODL...........2.................XXL MILANKODL...........1.................L --> POKUSIM SA VYBAVIT S KAPUCNOU BRUNO..................1.................L BAJKER.................1.................M ======================= CELKOM................19 KS
prosim Vas do konca tyzdna, kto este chcete, doplnte sa. Okrem tejto objednavky sa budu dorabat aj tricka (Mirco, Bajker). Taktiez ak niekto by chcel tricka, dajte sem vediet... Cim skor tym lepsie. Objednavat to budu priamo zo Spanielska, to trva udajne 2 tyzdne. Kvalita by mala byt TOP...
Naposledy upravil Slavo dňa Št 21 január 2010 - 8:59, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
milo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 19 január 2010 - 19:27 | |
| stavil by som sa,že presne v ten moment,keď pošleš objednávku si niekto spomenie ,že aj on chce | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové mikiny Ut 19 január 2010 - 23:39 | |
| ako s trickami... na tri krat sa robili :( | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové mikiny St 20 január 2010 - 13:52 | |
| no tak ja by som poprosil, pre mna velkost L, ako si napisal a este jednu velkost XL, moze byt take prevedenie ako je na obrazku, bez kapucne a so zipsom. Dakujem EDIT "SLAVO" Vdaka ROBI, je to doplnene. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubové mikiny | |
| |
|
| |
| Klubové mikiny | |
|