| vynechávanie motora | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Mifo
Počet príspevkov : 5 Mesto : Modra
| Predmet: vynechávanie motora Pi 24 júl 2015 - 14:58 | |
| Nevie niekto poradiť. Mám DL 1000 a v rozmedzí otáčok 3600-3900 vynecháva motor pri plynulom pridaní plynu. Predtým a potom sa správa normálne. Mal som to v servise u moto Mirec a nevedel si s tým radi. Vymenil tam neviem či to poviem správne TPCE snímač, urobil synchronizáciu, nastavenie softu a nič. Do paliva dávam stále aditívum Wif, nové sviečky, fiter Pipecross.
Naposledy upravil Mifo dňa Pi 24 júl 2015 - 18:55, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: vynechávanie motora Pi 24 júl 2015 - 15:29 | |
| fastbikes v Hlohovci, zavolaj, zanes, urobia ti to... | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: vynechávanie motora So 25 júl 2015 - 10:10 | |
| Tiež možem doporučit fastbikes v HC, chalanisko sa vyzná a verím, že ti odstráni závadu... | |
|
| |
Mifo
| Predmet: Re: vynechávanie motora Št 6 august 2015 - 15:44 | |
| Páni ďakujem za radu. Včera som tam bol. Vyhodil škrtiace klapky, nastavil vyšší výkon o 20 koní a motorka ide tak ako sa na liter patrí. Už žiadne trhanie. | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: vynechávanie motora Št 6 august 2015 - 18:11 | |
| - Mifo napísal:
- Páni ďakujem za radu. Včera som tam bol. Vyhodil škrtiace klapky, nastavil vyšší výkon o 20 koní a motorka ide tak ako sa na liter patrí. Už žiadne trhanie.
v zdraví uži! pozor na ten výkon! ☺ | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: vynechávanie motora Po 10 august 2015 - 13:17 | |
| tym vykonom si myslel, ze o 20k vyssi ako si mal ked to netahalo? takze teraz mas +-papierovy, ci? | |
|
| |
Mifo
| Predmet: Re: vynechávanie motora Po 10 august 2015 - 20:22 | |
| Teraz mám o 20k +- papierový. Motorka predtým ťahala v pohode. Len v uvedenom rozsahu otáčok kašlala. | |
|
| |
huncut
Počet príspevkov : 6 Mesto : Myjava
| Predmet: Re: vynechávanie motora Št 20 august 2015 - 10:51 | |
| Zdar Mifo, ak sa mozem opytat, kolko ojro ta to vo FB vyslo? Ja mojho Stromika tiez chcem dat vyladit ohladom palivovej mapy bo mam po vymene vzduchoveho filtru a ladakov take mensie zavahanie okolo 3500-4000 ot. Dííík:) | |
|
| |
Mifo
| Predmet: Re: vynechávanie motora Pi 21 august 2015 - 13:49 | |
| Ahoj. Stálo to 150.- euro a že keby bol nejaký problém, tak mi to bezplatne odstráni. Maximálna spokojnosť | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: vynechávanie motora Pi 4 september 2015 - 11:31 | |
| +20k takze teraz mas 118k??? tomu vazne veris? za 150€? | |
|
| |
Mifo
| Predmet: Re: vynechávanie motora Pi 4 september 2015 - 12:57 | |
| Vide som výkonové grafy pred úpravou, počas úpravy a po úprave. Jazdím od 15r. teraz mám 41 a či ťahá inak motorka ako ťahala je evidentné. Má úplne iný záber od začiatku rozsahu otáčok a motor ide úplne kultivovane. | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: vynechávanie motora Pi 4 september 2015 - 13:07 | |
| verim, ze taha lepsie a ze je plynulejsi chod atd, ked si to mal rozladene a spajky Ti to vsetko nastavil a naladil na povodny vykon....ale +20k je rozpravka...narast 20% u atmosferickeho motora je nemozny bez mechanickych zasahov do samotného motora (casovanie ventilov, sanie, tlaky, vyfuk atd) a aj keby tak by to stalo radovo viac ako cela motorka. Ale verim, ze si to mal dodrbkane a vykon bol o 20k nizsi od pôvodného. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: vynechávanie motora | |
| |
|
| |
| vynechávanie motora | |
|