| Kryt motora | |
|
+13rikardo-123 sojuz16 Zolike artful sanyo1 genius hoffman mode stefko Easyrider milo bruno75 Slavo 17 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Kryt motora Ne 26 júl 2009 - 23:21 | |
| Koncom leta po dovolenke a čerstvej výplate budem sa snažiť nakontaktovať a vybaviť zo zahraničia tento kryt motora: Kryt motora sa delí podľa upínania padacích rámov, a to konkrétne: - originálne - SW Motech - Hepco & Becker - Givi - Kappa Cena je 190 Euri + predpokladám TAX (dph) + poštovné... Zatiaľ má záujem: UKsLaVo / na givi padáky Mirco / na givi padáky V prípade, že by si mal záujem, odpíš tu... UKsLaVo | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: Kryt motora Št 11 marec 2010 - 20:44 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Kryt motora Št 11 marec 2010 - 23:22 | |
| 208 euro, hmm... sa mi nezda vela pri porovnani ceny origo krytu motora ktory je za 184,95 € s DPH v styxe...
zvod sa mi zda menej chraneny tym krytom od touratechu, inak 4mm plech - to je pancier... | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 6:21 | |
| www.tatramoto.sk vo Svite ponúkajú kryt od fy.Drenaline ,ale v rukách som ho nemal | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 7:15 | |
| Ja som maximálne spokojný s originálnym krytom od Suzuki. Akurát som musel vyriešiť a prispôsobiť uchytenie padákov GIVI. | |
|
| |
stefko
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 7:57 | |
| Ja mam čerstvo nahodený kryt Drenaline. Kúpil som ho teraz v Inchebe, 80€. Tak ako budú skúsenosti dám vedieť. Pri montáži potreboval trošku pomôcť, keďže to nie je originál, ale inak ok. | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 8:04 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 8:07 | |
| Ako som pisal vyssie, ja mam origo taky ako FERI (Easyrider) a je to okolo 180 Eur cena. Mna presvedcila jednoznacne hrubka plechu ak sa to tak da napisat. Co som mal predtym robeny kryt motora (1,5mm hrubka), na sutazi v Levoci som ho uplne zdeformoval... Preto volim radsej nieco poriadne hrube co vydrzi... | |
|
| |
mode
Počet príspevkov : 216 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 12 marec 2010 - 8:14 | |
| | |
|
| |
bruno75
| Predmet: Re: Kryt motora So 13 marec 2010 - 8:26 | |
| - Slavo napísal:
- 208 euro, hmm... sa mi nezda vela pri porovnani ceny origo krytu motora
ktory je za 184,95 € s DPH v styxe...
zvod sa mi zda menej chraneny tym krytom od touratechu, inak 4mm plech - to je pancier... Slavo...uprimne si myslim, ze zvod je chraneny dostatocne a ak by dostal ranu od nejakeho vacsieho sutra tak okrem deformacie sa nic zasadne nedeje. Kludne sa da na ohnutom zvode prist do ciela kazdej cesty, dokonca aj ked by bol prerazeny (ale to uz je fakt extrem). Naopak kryt dostatocne chrani blok motora a olejovy filter kde je to ovela haklivejsie na poskodenie (s prerazenym blokom sa moc do ciela cesty neda dostat). Z mojho pohladu ma ten kryt este dalsie dve vyhody: 1. zmena pozicie olejoveho chladica ktory ide z horizontalnej do vertikalnej pozicie a je ovela viacej chraneny pred poskodenim (re-allocation kit are included) 2. kryt neznizuje svetlu vysku moto tak ako bezne ostatne kryty a teda je vacsia prejazdnost terenom Bruno75 | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Kryt motora So 13 marec 2010 - 9:48 | |
| vyskusaj bruno, urcite od TT su kvalitne veci. Ja som tam nechal tento rok poriadnu kopu euracov a nelutujem. | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Kryt motora Št 16 december 2010 - 21:57 | |
| | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Kryt motora Št 16 december 2010 - 23:02 | |
| Ati, pekná práca...ako originál.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 17 december 2010 - 6:50 | |
| parada hoffman | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 17 december 2010 - 15:18 | |
| hoffman no super spracované | |
|
| |
sanyo1
Počet príspevkov : 93 Mesto : levice
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 17 december 2010 - 20:17 | |
| Je to paráda .ešte mi poraď,ako by som sa dostal k takému krytu. | |
|
| |
bruno75
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 17 december 2010 - 21:13 | |
| Hoffman....jeden taky kryt poprosim. Fakt slusna praca. | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Kryt motora St 9 február 2011 - 10:57 | |
| neviete náhodou kde by sa dal pochromovať ten kryt pod motor,už je nahodeny len treba upraviť povrch. | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Kryt motora Ne 13 február 2011 - 16:37 | |
| sevas hoffmanvieš poslať plán alebo nákres šablónu alebo niečo podobne na kryt motora ďakujem ti | |
|
| |
artful
Počet príspevkov : 1 Mesto : Bratislava
| Predmet: Toto tu chyba ;) Ne 30 október 2011 - 8:53 | |
| | |
|
| |
SATAN
Počet príspevkov : 11 Mesto : LEVICE časť DOBOGOV
| Predmet: kryt motora Št 2 apríl 2015 - 17:29 | |
| vie niekto poslať plán alebo nákres šablónu alebo niečo podobne na kryt motora na dl1000 k2 ďakujem | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Kryt motora Št 2 apríl 2015 - 22:01 | |
| ahoj Satan, niekde to tu bolo, skús trochu prelúskat forum a snád to nájdeš.... | |
|
| |
SATAN
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 3 apríl 2015 - 11:28 | |
| - Zolike napísal:
- ahoj Satan, niekde to tu bolo, skús trochu prelúskat forum a snád to nájdeš....
Zolike a podla teba pasne aj na Liter | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Kryt motora Pi 3 apríl 2015 - 19:18 | |
| ahoj satan. nie nepasuje na liter. ten, ktorý pasuje na malého stroma, na velkého nepasuje. velký strom má inak zvod a je hrubší. ak tam dáš kryt, tak musíš urobiť výrez na zvod, inak znížiš svetlu výšku. | |
|
| |
rikardo-123
Počet príspevkov : 211 Mesto : Šoporňa
| Predmet: Re: Kryt motora So 4 apríl 2015 - 2:08 | |
| nechcem robit mudreho ale ten kryt bude pasovat...ten vyrez sa vyrezava prave pri montazi na 650ku...na litra to netreba vyrezavat,mam ho nahodeny bez vyrezu,uz z obrazku je vidno ze vyrez je predrezany na druhej strane ako ma zvody 1000ka,presne na tej kde ma 650......... | |
|
| |
SATAN
| Predmet: kryt motora So 4 apríl 2015 - 10:07 | |
| Dakujem chalani za rady ,no uvidíme ked to budem mat hotové či to bude pasovať | |
|
| |
GaST
Počet príspevkov : 5 Mesto : Veľký Krtíš
| Predmet: Re: Kryt motora So 5 marec 2016 - 18:19 | |
| Zdar! Nemáte niekto publikovatelnú fotku ako vypadá kryt motora od BUBUTECHu na DL650? Pripadne niekto kto to má - mal a bol by tak ochotný napísať, prosím, subjektívny názor na vzhľad, resp. skúsenosti s týmto krytom. Pomohol by mi zorientovat sa pri rozhodovaní v nákupe, pozerám že sa výrobe krytu venuje celkom dosť firiem a jednotlivcov. Mám DL650 ročník 2007, padacie rámy originál továrenské. | |
|
| |
quanto
Počet príspevkov : 7 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Kryt motora Ne 26 marec 2017 - 23:50 | |
| | |
|
| |
Viator
Počet príspevkov : 39 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: Kryt motora Po 27 marec 2017 - 21:50 | |
| Mam rovnaky plastovy kryt. Tento asi lepsie chrani motor pred bordelom, ktory odlieta od predného kolesa, ale spodok nie je nijako chraneny. Uvazujem ho nechat, len doplnit nejakym kovovym, ktory by chranil cisto spodok. Vraj take nieco je, ale zatial som to nenasiel :) Stretli ste sa s tym niekto? | |
|
| |
quanto
Počet príspevkov : 7 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Kryt motora Po 27 marec 2017 - 22:02 | |
| Mne sa tento plastový dokonca aj páči. Ale už raz ma na TA zachránil spodný AL kryt motora. Preto by som radšej ten spodný, kovový, A údajne sa oba nedajú ponechať. Ale keby áno... !!! | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Kryt motora | |
| |
|
| |
| Kryt motora | |
|