| KRYT MOTORA PRE DL650 | |
|
+30Tomáš Rosenberg Petzo smudloo69 Zolike Jaro Migrifin pebro mato dl 650 04 sojuz16 Hudo marecek Magy walldo Tolan hltac Mirco atdesign Vladodo Sergej gemby L-P vestar dano dl hoffman apa radovanbagacka yoyo ico michalm3 Slavo 34 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 22 február 2011 - 19:02 | |
| Veľká vďaka patrí našim 2 členom, ktorí vypracovali technicky výkres pre výrobu krytu motora podľa originálu. Chcú zostať v anonymite a výkresy darovali klubu a tým pomôcť ďalším členom, ktorí by si to radi dali spraviť... Čo sa týka výkresu, je v mierke 1:1 takže stačí diely vystrihnúť, obkresliť na plech a vyrezať... Nehovoriac o vyvolených, ktorí to len nahrajú do rezacieho plotra s plazmovým alebo vodným lúčom a priamo vyrežú... (subor *.dwg - kresleny v ACADe) Ešte raz vďaka chalani Stiahnite si original ZIP subor, tu:/update verzia 2:/ STIAHNUT VYKRES ZO SERVERA V-STROM CLUB SLOVAKIASubor v ZIP obsahuje: -------------------------- 1x technicky vykres v mierke 1:1, format *.pdf 1x technicky vykres v mierke 1:1 pre rezacie plotre, format *.dwg Subor v ZIP obsahuje: 3x JPG obrazok krytu motora 1x technicky vykres v mierke 1:1, format *.pdf 1x technicky vykres v mierke 1:1 pre rezacie plotre, format *.dwg
Naposledy upravil Slavo dňa Ne 23 september 2012 - 19:44, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
michalm3
Počet príspevkov : 14 Mesto : Martin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 1 marec 2011 - 19:59 | |
| super...taketo niečo som už dlho zháňal...velká vdaka :D | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 2 marec 2011 - 6:50 | |
| michal, autor mi poslal novy update krytu motora.
male zmeny vychytavky sa este porobili len to nahram asi az vecer. Mam teraz vela prace..
takze chvilku vydrz, je novy technicky vykres.
Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 16 marec 2011 - 19:05 | |
| VERZIA 2 (s vylepšeniami voči prvej verzii): Autor píše: Zrodila sa druha - konecna verzia krytu na DL650.
Zmeny oproti 1.verzii: - je z jedneho kusu plechu - kvoli lepsej ochrane olejoveho chladica ma vpredu zvysene boky - mierne je prekresleny otvor pre vyfuk - je dokresleny otvor pre objimku vyfuku v spodnej castiSTIAHNUT VYKRES ZO SERVERA V-STROM CLUB SLOVAKIASubor v ZIP obsahuje: -------------------------- 1x technicky vykres v mierke 1:1, format *.pdf 1x technicky vykres v mierke 1:1 pre rezacie plotre, format *.dwg Slavo | |
|
| |
ico
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 25 marec 2011 - 11:43 | |
| Zdravim páni, mate uz skusenost s vyrobou tohoto krytu pod motor? viete mi odporucit kde v okoli BA by sa to dalo dat vyrobit? a aka je to cca investicia? | |
|
| |
yoyo
Počet príspevkov : 25 Mesto : KE
| Predmet: vyroba Pi 25 marec 2011 - 18:38 | |
| @Slavo: vrela vdaka
Ja to davam rezat bratovi,ten je z fachu. Ak by mal este niekto zaujem tak mi dajte vediet, spravi vam cenu. | |
|
| |
radovanbagacka
Počet príspevkov : 44 Mesto : Banská Bystrica
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 25 marec 2011 - 19:54 | |
| Zdravím yoyo, z akého materiálu si to dávaš robiť? Ja by som mal záujem, ak by to bolo z 3-4mm Al alebo aspon 2mm nerez. Samozrejme, záleží aj na cene. Teraz investujem do výroby nosičov na Al kufre, hlavného stojanu a úpravy padákov. Potom sem hodím foto. Robí mi to jeden chlap z NR. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 25 marec 2011 - 21:42 | |
| yoyo neni zac, o tom je tato komunita aby sme si spolu pomahali... Slavo | |
|
| |
yoyo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 So 26 marec 2011 - 15:23 | |
| Zdravim, material by bol 2 alebo 3mm nerez a cena bude zavisiet od poctu kusov. Prvy kus vyrobi pre mna tak potom dam aj nejake foto. Medzitym som nasiel aj sposob uchytenia: Ma to niekto z vas ten original v kombinacii s givi padakmi? Vdaka. | |
|
| |
ico
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 So 26 marec 2011 - 16:46 | |
| yoyo ja by som mal tiez zaujem o ten kryt motora. ten sposob uchytenia co si tu pastol je tusim ze na padaky sw-motech. da sa to pripadne prisposobit na padaky givi? | |
|
| |
yoyo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 So 26 marec 2011 - 18:27 | |
| @ico: Uchytenie o motor bude rovnake vsade, co sa tyka uchytenia originalu na Givi padaky nasiel som taketo riesenie: ale premyslal som ci si nenecham ten vrch vyrezat dlhsi oproti originalu vyzeralo by to potom zhruba takto: Planujem spravit papierovu maketu 1:1 na otestovanie, no to bude o dva tyzdne ked odzimujem takze dovtedy su navrhy vitane. | |
|
| |
apa
Počet príspevkov : 10 Mesto : Šaľa
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 27 marec 2011 - 22:33 | |
| Jednoduchý a spoľahlivý spôsob prichytenia krytu ku Givi padáku - 1ks skrutka M6 x 35mm s matkou a pružnou podložkou. Skrutka je prestrčená cez medzeru medzi padákom a spojom dvoch dielov, viď obr. Zadná časť je uchytená dvomi skrutkami ku konzole vyrobenej z plechu hrúbky 3mm. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 27 marec 2011 - 22:37 | |
| bol som jazdit a tak som na to myslel nafotit ako to mam ja ze som na to uplne zabudol. ale uz si to asi vyriesil kingston, je to pekne uchytene. Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 27 marec 2011 - 22:47 | |
| ááá našiel som fotku robenú Palinovým mega extra super turbo pixelovým foťákom s rozlíšením billboard-u tak som z fotky vystrihol kryt motora.. | |
|
| |
yoyo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Po 28 marec 2011 - 20:32 | |
| To riesenie ala Kingston/Slavo je zatial najlepsie co som videl. Jednoduche funkcne, dik. Odskusam ci to sadne. Este mi vrta hlavou ako na tu konzolu do zadu, mate niekto rozmery? Zmaketujem aj to. | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 30 marec 2011 - 20:42 | |
| ja som to vyriešil s dvoma skrutkami,a stym zadnim prichytenim netreba robit tažku hlavu.2 pasoviny-nerezu ohnut na mieru a každu prinitovat s dvoma nitmy a drži to pevne | |
|
| |
yoyo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 22 máj 2011 - 21:08 | |
| Ahoj, vyzera to tak ze v dohladnej dobe ten kryt vyrezany nebude z dovodu nedostatku casu, cize tym ktori prejavili zaujem - sorry chlapi, nevydalo :-(. Ak sa nieco zmeni dam vediet ale je to na neurcito. Duro | |
|
| |
dano dl
Počet príspevkov : 64 Mesto : Stara Lubovna
| Predmet: cena krytu pod motor Ut 23 august 2011 - 18:47 | |
| dal som oceniť kryt pod motor v SNV PČ Položka MJ Počet MJ Cena MJ DPH Lehota Zľava % Celkom 1 | kryt, bez materiálu, h4 ( s materiálom AlMg3 : 1ks - 37,70€, do 10ks - 27,86 €) | ks | 2,00 | 19,99 | 20,00 | | 0,00 | 47,98 | Cena [€] | 39,98 | DPH [€] | 8,00 | Celková cena s DPH [€] | 47,98 | | |
|
| |
vestar
Počet príspevkov : 4 Mesto : Kosice
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 8 november 2011 - 9:59 | |
| Hmm..nie zla cena...je to este aktualne? podarilo sa to ked tka niekomu vyrobit? | |
|
| |
dano dl
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 8 november 2011 - 22:51 | |
| - vestar napísal:
- Hmm..nie zla cena...je to este aktualne? podarilo sa to ked tka niekomu vyrobit?
mám to vyrobene ale nie ohnuté takže ( hliník 4 mm ) cena jedného kusu je cca 33 eur | |
|
| |
vestar
Počet príspevkov : 4 Mesto : Kosice
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 9 november 2011 - 21:40 | |
| | |
|
| |
dano dl
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 10 november 2011 - 22:16 | |
| - vestar napísal:
- a s ohnutim je problem?
asi nie neskúšal som | |
|
| |
apa
Počet príspevkov : 10 Mesto : Šaľa
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 11 november 2011 - 21:42 | |
| | |
|
| |
L-P
Počet príspevkov : 14 Mesto : Dubnica nad Váhom-Trenčín
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Po 21 november 2011 - 10:38 | |
| Super nakres toho krytu. Dakujem za zdielanie. Dal som si to jednemu znamemu na skusku vyrezat a celkom sa to podarilo.Treba ho este pozvarat a nastriekat. Akurat sa trapim este stym zadnym uchytenim. Prosim vas nema tu konzolu niekto odmeranu a pripadne aj nakreslenu ? Praca so zelezom a vymeriavanim niesu moja silna stranka, som skor na elektro. Dost by mi to pomohlo | |
|
| |
gemby
Počet príspevkov : 20 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 24 november 2011 - 21:08 | |
| Ahoj vsetci je ta ponuka na kryt este aktualna? Ja by som tiez urcite vzal na svoje moto. Ak by bola cena aj trochu vyssia, tak by to az tak nevadilo. Ak by sa mi ozval niekto kto by predal tak by som bol happy. Vdaka moc. gemby | |
|
| |
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 So 3 december 2011 - 20:57 | |
| L-P - ja som tiez si robil kryt sam doma, a ten drziak vyzera takto nejako | |
|
| |
Sergej
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 So 3 december 2011 - 21:01 | |
| | |
|
| |
L-P
Počet príspevkov : 14 Mesto : Dubnica nad Váhom-Trenčín
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Po 5 december 2011 - 10:16 | |
| Dakujem, skusim to dat podla tych rozmerov vyrobit... | |
|
| |
Sergej
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 6 december 2011 - 16:28 | |
| L-P- ale je to len priblizne, mozno to bude treba dopasovat, ked som to meral tak uz nieco zazil :P | |
|
| |
Vladodo
Počet príspevkov : 49 Mesto : Martin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 16 december 2011 - 22:36 | |
| L-P podarilo sa ti to dat vyrobit a sedi to? Dal som si vyrezat a ohnut spodny kryt motora podla druhej verzie od Slava. Akurat mi treba tie zadne prichyty. Spravili mi 2ks antikorove 2mm a 2ks ocelove 2mm. Ak to sadne tak budu 3ks na predaj za rozumnu cenu samozrejme. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 | |
| |
|
| |
| KRYT MOTORA PRE DL650 | |
|