Predmet: Vyhrievané gripy-montáž ovládača St 1 marec 2017 - 15:11
Ahojte, poradí niekto, prípadne dá foto, ako a kam ste upevnili ovládač? Mám Oxford premium touring a v balení bol len držiak so šrobami na pripevnenie na úchyt spojkovej páčky. Ale tam mám len jeden šrób (spodný), nie dva ako je zobrazené v návode. Budem musieť asi nejakú objímku dokúpiť? Máte nejaký tip? Vopred vďaka!
Najjednoduchsie je kupit objimku - mozno v autodieloch ci nemaju na taky maly priemer.
Pripadne ja osobne by som zobral kusok zavitovej tycky (asi M6) - ohol ju do U - navliekol na nu kus hadicky, pripadne len omotal v hrubsej vrstve izolackou - a zvrchu dal dve uzavrete matice M6.
V podstate vyrobit nieco taketo - akurat namiesto toho ozubeneho plechu by tam bol ten drziak ovladaca.
Diky, asi to tak urobim, mozno skusim najprv najst objimku z pasoveho plechu, ale ak nebude, tak dam tak ako pises z gulateho omotaného paskou/hadickou. Neviem ci to niekto riesil aj inak ako na riaditka, ale asi nie je velmi kde..
Predmet: Re: Vyhrievané gripy-montáž ovládača So 18 marec 2017 - 19:57
Tak ja som dnes nahodil a pouzil som prilozeny drziak
Tomin1
Počet príspevkov : 23 Mesto : Nitra
Predmet: Re: Vyhrievané gripy-montáž ovládača So 18 marec 2017 - 20:00
To jak sem sa daju dat fotky to je vpc, posli mail, ukazem ti
Viator
Počet príspevkov : 39 Mesto : Trnava
Predmet: Re: Vyhrievané gripy-montáž ovládača So 18 marec 2017 - 20:55
Diky ale uz to mam namontovane. Chalanisko co mi to robil mi na ten drziak dal nejaku objimku, vyzera to solidne. Zaujimalo by ma ale, ci niekto ten ovladac umiestnil aj niekde inde ako na ten drziak na riaditka..
Tomin1
Počet príspevkov : 23 Mesto : Nitra
Predmet: Re: Vyhrievané gripy-montáž ovládača So 18 marec 2017 - 21:40
Sak toto, chcel som ti ukazat kde to mam ja, nemam to na riaditkach, ale neviem sem dat fotky bo som IT minus