| POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
ico
Počet príspevkov : 19 Mesto : Bratislava
| Predmet: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? So 9 apríl 2011 - 18:35 | |
| Zdravim pani, dnes som chcel nahodit origo kryty rukovati, pokracoval som presne podla navodu, a kryty su uz na svojom mieste, avsak nejde mi zasroubovat to zavazie (ci koncovka) do riadidiel, sroub sa iba kruti a nema sa o co zachytit, mate s tym niekto skusenosti? dakujem za radu | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? So 9 apríl 2011 - 19:25 | |
| ak myslis ten dlhy srob co drzi zavazia tak ten ma vnutri rajdov matku a taky gumovy rozperny medzikus trory sa zatahovanim rozpiera a tym to cele drzi. Ten srobik s tou gumou ti pravdepodobne zostal vnutri rajdov takze staci mierne naklonit rajdy a vyklepat to von, pripadne vytiahnut nejakym kusom drotiku. | |
|
| |
ico
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? So 9 apríl 2011 - 21:23 | |
| presne tak, ten dhy srobik nejde zakrutit. Vysla mi odtial aj ta gumova rozpera a akasi podlozka, ziadna matica tam vsak nebola, a ani v sete ktory bol k riadidlam. skusal som aj naklonit moto aby nieco este vyslo ale nic nevyslo...:( | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Ne 10 apríl 2011 - 9:18 | |
| no ak tie zavazia uz boli nahodene tak tam tu matku musis mat, ona je nejako spojena a tou gumou myslim aby sa to vnutri trubky cele netocilo. Potom sa to nahadzuje tak,ze si to cele zavazie komplet poskladas a zosrobujes to cele dokopy a len to zasunies do rajdov a zatiahnes. | |
|
| |
ico
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Po 11 apríl 2011 - 13:36 | |
| Tolan dakujem za radu, tie matice mi pri vytahovani sroubou zaliezli do riadidiel, bolo to celkom zaujimave vytahovat ich, ale ked sa cela moto naklonila tak sa to s pomocou drotiku dalo. ale celkom nestastny system, lebo pokial nevies ze musis tie zavazia vytahovat s najvacsou opatrnostou tak ti tie matice urcite ostanu vnutri... . e. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Po 11 apríl 2011 - 18:25 | |
| ja som ich vytahoval velmi jednoducho. Mam taku sadu (toolbox naradia) a tam som mal taku vysuvaciu tycku ako antena na radiu s magnetom na konci. Pouziva sa to ked ti padne niekde skrutka a nevies ju vybrat alebo ako napriklad ta matica v riadidlach.... ja som to vybral z tade asi za 5 sekund... Slavo | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Po 11 apríl 2011 - 18:37 | |
| Já som to natočil na závitovú tyč. | |
|
| |
vassoman
Počet príspevkov : 2 Mesto : levice
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Ne 8 jún 2014 - 11:50 | |
| ahojte, stal sa mi presne ten isty problem, ta matica zliezla hlbsie do riadidiel a pri mojej sikovnej snahe zapadla az tak, ze ju uz nevidim...vidim len asi tu rozperu co ma stvorcovy otvor (asi v nej je uchytena ta matica?) ale zda sa mi velmi daleko v riadidlách na to aby sa tam sroub uchytil...zrejme som to cele zatlacil hlbsie...Prosim o nejaku radu ako na to...Dakujem | |
|
| |
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Ne 8 jún 2014 - 12:55 | |
| | |
|
| |
vassoman
Počet príspevkov : 2 Mesto : levice
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? Ne 8 jún 2014 - 18:14 | |
| Sergej dakujem, video mi pomohlo pochopit princip....ta matica vsak bola az za ohybom riadidiel a nebolo ju uz ani vidiet, natoz ju nejak vytiahnut...tak som rozobral druhu stranu a McGyverovskym spôsobom to pretlacil naspat az sa dostala von... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? | |
| |
|
| |
| POMOOC, ako dokoncit montaz krytov rukovati? | |
|