| drziak na GPS + vyber GPS | |
|
+12Easyrider Slavo mi0 hltac bruno75 bajker hope lubo MILANM milo bogy marek 16 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 5 február 2011 - 13:56 | |
| dnes som bol s odbornikom v jeho shope, z kade mam svoju GPS a robi mi servis a aktualizacie a NEODPORUCA TUTO NAVIGACIU. Je tam udajne problem s aktualizaciou map. Tiez odzneli tieto nazory na motoride.sk diskusii co som daval vyssie "link". Ako zariadenie je v pohode, na to nehovorim. Ide ale o aktualizaciu a servis map a s tym je problem.. Niekde som cital, ze to riesili odstranenim software a natiahnutim IGO 8 a potom to fungovalo ako ma. Ide len o to, kebyze to spravite, stratite zaruku na vyrobok - zasah do softwar-u.. Ale je to na kazdom, kto chce nech si kupi co chce.. Co sa tyka zaujmu o GPS, ak niekto ma, buduci tyzden budem mat od neho ponuku vo velmi dobrej cene nove GPS, ktore ide testovat. Display az 5" a GPS uz bude mat aj BLUETOTH. Navigac.software bude samozrejme IGO 8. Cenovo to bude este lacnejsie ako tento Becker Crocodil (ktory napriklad nema Bluetooth). Panko mi robi servis, je ochotny a z mojej strany max spokojnost | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 5 február 2011 - 14:34 | |
| Na becker crokodile, duralový uzamykateľný držiak nový katalóg touratech adventure str.153 | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 9 február 2011 - 10:55 | |
| nemá niekto požičiať Touratech katalog aby som si to mohol pozrieť koľko to stojí, a ako je tam vyriešene prichytenie na aktívnu kolísku, či má vyznam to kúpiť alebo radšej to vyrobiť aj s napajaním.Ďakujem | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 9 február 2011 - 17:59 | |
| | |
|
| |
hoffman
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS St 9 február 2011 - 20:16 | |
| no dik Slavo ale ako vidim cenu nie je to pre mna,takže zostava zohnat kusok nerezu a spravim si sam a hned dorobim aj napajanie.Ako vidim za tie peniaze ani to neobsahuje.Zas ten aktivny držiak sa mi zda byt dost labilny na motorku.Takže mam zas čo robit v robote.Dik | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Št 10 február 2011 - 9:28 | |
| trocha odbočím,Touratech zasiela katalogy zdarma :bounce: | |
|
| |
hoffman
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 12:35 | |
| Dik Milo katalog už mám ale tá cena nie je pre mna. | |
|
| |
hoffman
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 15:17 | |
| no držiak je už na svete..lepšie povedané na motorke, už len to stači odskušat či bude dobre vidno aj ked nato bude svietit slnko. ešte ostva nejako vymyslieť napajanie a všetko bude ok. | |
|
| |
Admin
Počet príspevkov : 5
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 18:00 | |
| hoffy, prosim ta, vedel by si nafotit detail drziaka? Dakujem.
PS: Zaujimalo by ma ako to chces priamo napojit na masinu. Nieco podobne by sa mi hodilo.
V silnom dazdi som musel 12V zasuvku "utesnit" textilnou lep.paskou a mal som strach ci mi nenastane skrat. Voda sa mi dostala do vnutra zasuvky ale ziadny skrat nebol, a vsetko dobre dopadlo.
Preto ma napadlo zeby to mohlo byt celkom rozumne riesenie "na priamo" | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 18:01 | |
| sorry to som bol JA, SLAVO...
Zabudol som sa odhlasit z testovacieho robota.. | |
|
| |
hoffman
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 19:17 | |
| napojenie bude napriamo hned na baterku,cez poistku ale detaily ešte musim vymysliet.Malo by to byt vyfrezovane zo silonu a prichytene na zadnu stranu držiaka,len musim vyriešit tie koliky s pružinou aby to pritlačalo zospodu.....niečo take musim zohnat čo sa použiva pri naramkovych hodinach ,kde sa pripaja ramienok vtom su z dvoch stran koliky a v strede , vnutri pružina.Ked niekdo vie o takej podobnej vecičke nech povie budem velmi rad. | |
|
| |
milo
Počet príspevkov : 131 Mesto : Lipany, Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 19:33 | |
| nemám konkrétne riešenie,ale skús pozrieť v nejakom "rádioamatéri" či ti tam nejaké koncovky nepadnú do oka čo sa týka vody v zásuvke,riešením by bolo navrtať malú dierku zospodu,aby mohla prípadna voda vytiecť 8) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 19:36 | |
| dobry napad Milo. to ma vobec nenapadlo rozmyslal som ci si nekupit rovno vodotesnu vo Viedni u Louisa.. ale aj toto co pises by podla mna bolo celkom v poho riešenie,,, | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ut 22 február 2011 - 21:00 | |
| Cau Slavo, ja to mám napojené tiež napriamo s baterky cez poistku, zapájal mi to Robo v HP moto.. | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Ne 3 júl 2011 - 23:01 | |
| | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS Po 4 júl 2011 - 21:09 | |
| Michal vdaka.. | |
|
| |
kovo
Počet príspevkov : 28 Mesto : Pezinok
| |
| |
kovo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 6 apríl 2013 - 16:23 | |
| Tu je to uz na motorke so skrutkovacim drziakom na mojom pozvaranom.. - Attachments
- 2.jpg
- You don't have permission to download attachments.
- (358 Kb) Downloaded 22 times
| |
|
| |
kovo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 6 apríl 2013 - 16:24 | |
| a nakoniec aj s uchytenou navigaciou - Attachments
- 3.jpg
- You don't have permission to download attachments.
- (367 Kb) Downloaded 16 times
| |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 6 apríl 2013 - 16:41 | |
| kovo ten umelohmotny drziak povoli casom a navigacia ti moze padnut..
mal som podobnu a ani nie po 50km povolila. mozno keby tam boli silne pruziny pre dostatocnu silu stlacenia ramien.
napada ma lahke riesenie, ktore som riesil na smart phone. Na tu platnu som nalepil technicky suchy zips (zadna strana zipsu je s lepiacou paskou) a protilahlu cast sucheho zipsu na zadok mobilu, v tvojom pripade navigacie.
netreba vela, ja som mal na mobile 3x3cm, aj menej by mozno stacilo.. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 6 apríl 2013 - 16:44 | |
| teraz ma napadlo, garminy maju zozadu asi napajanie, ze? tak to ti asi nebude vyhovovat ten suchy zips.. | |
|
| |
kovo
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS So 6 apríl 2013 - 17:00 | |
| Slavo, vdaka za radu, mozno som mohol byt uz bez GPS, lebo este som to za jazdy neskusal . Presne tak, garmin ma napajanie zozadu. Ale v tom plastovom drziaku som vyrezal kusok plastu (takzvany tuning na mieru) aby mi ten kabel nezavadzal a navigacia sa mi potom opiera o zadnu stenu drziaku, takze tak budem moct nalepit ten suchy zips. Budem ju mat v drziaku a bude drzat este aj tym suchym zipsom. Inak aktualne mapy do garminu si stahujem zo stranky ulozto a potom ich iba skopirujem na pamatovu kartu pre GPS do priecinku GARMIN | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: drziak na GPS + vyber GPS | |
| |
|
| |
| drziak na GPS + vyber GPS | |
|