| Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
|
+29Hudo michal vavrinec rikardo-123 sojuz16 marecek Vladodo gemby JR. hoffman genius hope bogy Easyrider Milankodl hltac matax andrej Zeiss mode robob lubo bruno75 dreamer erino Lubenko MILANM Mirco Zolike Slavo 33 posters |
|
Autor | Správa |
---|
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 7 apríl 2010 - 7:30 | |
| Koho som stretol v nedeľu 4.4.2010 asi o 16,00 z Trnavy na Bučany - tmavý 17,00 v Maduniciach na Trnavu oranžový v Maduniciach na Piešťany biely s ladvinkou 18,00 od beckova na Piešťany tmavý
našu nálepku som nezazrel, tak sa priznajte, či to bol niekto z nás.
Čaute. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 7 apríl 2010 - 9:27 | |
| Lubo to som ja trubil v Maduniciach na vas, aj s dcerou si bol, tusim ste zmrzlinu lizali :) na oranzovom som siel, aj s ladvinkou smerom na Trnavu, resp. HC. A mal som aj nalepku, len to asi z tej dialky nebolo vidiet | |
|
| |
andrej
Počet príspevkov : 8 Mesto : Dubnica nad Váhom
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 18 apríl 2010 - 15:29 | |
| Včera 17.04.2010 večer asi okolo 20.30 Cesta z Trnavy do Modry. Farba neviem. | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 18 apríl 2010 - 18:47 | |
| Dnes 18.4 dva V Stromy Hôrka nad Váhom.1 modrý,1 tuším strieborný.My skupina 6moto z toho 2 Stromy já a Matax. | |
|
| |
matax
Počet príspevkov : 64 Mesto : Nové Mesto nad Váhom
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 18 apríl 2010 - 21:30 | |
| Zdar chlapi...neviem ci sa to zda len mne alebo mate aj ostatni podobny nazor...ale mne sa zda, ze motorkarov uz je jak nasratych :-)) Milan, dnes co sme sa vozili, mna uz nebavilo ani zdravit kazdeho...podchvilu nejaky isiel...alebo cela kolona...som maval jak anglicka kralovna, ku koncu uz len zdvorilostne kýval hlavou...
No a tych v Hôrke potvrdzujem, jeden na isto modry a ten druhy neviem ci nie leskly cierny... | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 18 apríl 2010 - 21:43 | |
| pockaj o tyzden v okoli Certovice / V.Tatier / Dobšinej / Horehronia a N.Tatier :laughting9: | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 22 apríl 2010 - 20:37 | |
| Dnes doobeda okolo 11-ej oranžový v-strom cez HC, trúbil som a zdravil sa s bielej dodávky...bol to niekto od nás, zaregistroval som klubové nálepky na štíte a blatníku na moto...že by ty Robo? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 22 apríl 2010 - 21:01 | |
| ja tvojho ancijáša Robi, a že má veľa učenia!!! | |
|
| |
robob
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 22 apríl 2010 - 21:27 | |
| Ja som bol este poctivo v skole Slavo, nebi ma :) Ale Zoli dobry odhad mas, len som to nebol ja, ale moj otec.Isiel do Vrablov do servisu na prehliadku po 6000 km. Hned ked som prisiel domov, tak mi hlasil, ze v Hc ho niekto srdecne zdravil, a aj si myslel, ze si to bol ty Zoli, tak som ho v tom uistil. Vsimol si ze to bola dodavka, s GA znackou. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 22 apríl 2010 - 21:30 | |
| a Slavo ta už išiel kamenovat...haha...otcovi to išlo super na motorke... | |
|
| |
Zeiss
Počet príspevkov : 81 Mesto : Dobroč
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 2 máj 2010 - 21:42 | |
| a ktože dneska prechádzal na čiernom V-Strome so striebornou prilbou cez Starú Halič? ja som bol akurát na oslave ale iba som tak vyskočil zo sedačky keď som začul ten známi zvuk :cyclops: | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 13 máj 2010 - 22:11 | |
| Dnes o 16:05 na Holičskej presne oproti Policajtom zaparkovalo
MODRE DL650 V NAJVACSOM LEJAKU :D :D :D
JAZDEC MAL ZELENU REFLEXNU VESTU NA MOTOOBLECKU..
To si bol ty HOOOPY ???? Hahaha sorry ze sa smejem, ja som bol v suchu v aute .. | |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 23 máj 2010 - 22:40 | |
| Dnes v Stupave, odbocka na Volkswagen, som videl strieborneho Stroma s nasou klubovou nalepkou,... Nebol si to nahodou ty, MilankoDL?? Spolu s ladvinkou? PS: Ako sme sa minali v zatacke, tak i do protismeru vosla dodavka, nic prijemne :( Normalne som videl, ako typka miklo a na poslednu chvilu to strhol,... Nebolo mi vsetko jedno,... | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 24 máj 2010 - 19:35 | |
| Ano,bol som to ja s manželkou.Aj ja som zaregistroval Stroma z klubovou nálepkou a zatrubil som.Som rád že nepríjemnosť z dodávkou si ustál. Spravili sme si malý okruh,Záhorím po Jablonicu o potom cez Bukovu, Trstín, Modra domov. | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 24 máj 2010 - 20:14 | |
| Tak dobre som si myslel... :) ALe trasu sme mali podobnu,... Ja sm isiel smer lozorno, Bukova, Trstin a cez Jablonicu Naspat,... Aj pocasie vyslo Velmi dobre. Nato ze Ilko predpovedal dazd, tak vikend dopadol velmi dobre,.. Nabuduce by sme sa mohli dohodnut a vybehnut spolu,... Zahorie mam celkom rad,.. Fajn relax a pohodicka,... | |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 24 máj 2010 - 21:16 | |
| Jazdil som z manželkou Tour de cintoríny, Slávičie,Láb, Cerová | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 24 máj 2010 - 22:43 | |
| mna s hope si budete asi zamienat, ze Peto :) dnes sme to zhodnotili ze mame aj polepy rovnake, a dakujem PETO za reflex nalepky, dal som si ich na rovnake miesto ako ty :lol: na chranice ruk :) Takze uplna podoba motoriek :) | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ut 25 máj 2010 - 15:28 | |
| Včera (24.5.) o 18.40 h v BA na Prístavnom moste ma predbehol čierny V-Strom s BA ŠPZ, oblepený z predu aj od zadu klubovými nálepkami. Skoro som vypadol z auta keď som mu cez okno ukazoval "V" ale mal naponáhlo :). | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ut 25 máj 2010 - 18:37 | |
| | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? So 5 jún 2010 - 22:56 | |
| Dnes cca o 15-ej čierny Vstrom s našimi klubovými nálepkami s ladvinkou medzi Rohožníkom a Kuchynou...mínali sme sa v protismere...kto ? | |
|
| |
bruno75
Počet príspevkov : 265 Mesto : Trnava, SK
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? So 5 jún 2010 - 23:30 | |
| Dnes okolo 15-tej zlty strom s klubovymi nalepkami. Nebol si to ty Zoli :D
Inak dnes som stretol odhadom asi 20 v-stromov co je moj doterajsi rekord. Doslova na kazdom kusku bol motorkar a prevladala jedna znacka...ta nasa :) | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 6 jún 2010 - 13:09 | |
| Cauko Zoli... To som bol ja,... tipoval som to na teba,.. Som mojej polovicke spominal, ze si to bol asi ty,... :) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 14 júl 2010 - 15:54 | |
| Vcera 13. jula, 15:20hod. kruhac pred Billou Senec Biely Vstrom K9 a jazdec v prilbe a trenkach a slapkach... Ani neviem preco to tu pisem lebo to urcite nebol nik z nas | |
|
| |
robob
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 1 august 2010 - 23:40 | |
| Dnes som videl Lajosa, za Madunicami v smere do PN, na Slovnaftke pumpe v chladku oddychoval, aj som zatrubil na neho, len neviem ci vedel kto trubi, lebo som bol na aute a uz kusok za pumpou, neskoro som si vsimol. Bolo to cca o 14.45 | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 6:17 | |
| 1. 8. 2010 o asi 9.00 výjazd zo Zvolena V strom plus jeden smer na Žarnovicu. Aj s klubovou nálepkou. | |
|
| |
Zeiss
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 8:07 | |
| nazdar Lubo to som bol zrejme ja, aj s vestou a po zhliadnutí nálepky som mával o sto šesť :) | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 8:10 | |
| Bol som si zajazdiť s detvancami a aj sme tipovali, že si to mohol byť Ty. | |
|
| |
Zeiss
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 13:14 | |
| a kde ste boli? Ja som potreboval ísť na zlaté piesky a do jedneho obchodíku v BA. By som sa pridal nabuduce ak pojdete, len teraz uz s Jozobab-om odchadzame v piatok na tu Siciliu na cirka 20 dní tak až potom niekedy, ale o to radšej ;) | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 14:11 | |
| Okrem Alberta s Lubenkom, ktorý to viedli ani boh nevie kade sme jazdili. Ale bolo to super. Kedykoľvek idem znovu. | |
|
| |
bogy
Počet príspevkov : 104 Mesto : Bratislava/Sala
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 20:21 | |
| Lubo, to si povedal pekne :D | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
| |
|
| |
| Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
|