| Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
|
+29Hudo michal vavrinec rikardo-123 sojuz16 marecek Vladodo gemby JR. hoffman genius hope bogy Easyrider Milankodl hltac matax andrej Zeiss mode robob lubo bruno75 dreamer erino Lubenko MILANM Mirco Zolike Slavo 33 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Lubenko
Počet príspevkov : 102 Mesto : Detva
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 21:18 | |
| Lubo: zabezpecim ti mapu prejazdu. chvilku strpenia | |
|
| |
Zeiss
Počet príspevkov : 81 Mesto : Dobroč
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 2 august 2010 - 23:44 | |
| Chlapy nabuduce berte aj mnaaaa (tu je cislo 0908908513) Ondrej Mišík mesiac tu teraz síce nebudem ale potom v septembri kedykolvek budem velmi rad ak ma zoberiete zo sebou :-) | |
|
| |
lubo
Počet príspevkov : 305 Mesto : Piešťany
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 4 august 2010 - 20:08 | |
| Ondrejko, tie akcie sú dobrovolné. Treba čítať stránky klubu kde sa niečo deje a nielen píše. Určite sa s Tebou radi stretneme. | |
|
| |
Zeiss
Počet príspevkov : 81 Mesto : Dobroč
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 5 august 2010 - 9:59 | |
| jaaaj ved dobre dobre "majsterko" mi to sem tam inikne, ale budem teda sliediť jak dravý vták :D | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 5 august 2010 - 15:24 | |
| Vidím že na majsterka len tak ľahko nezabudneš. Priateľ môj nebojsa určite Ťa budeme informovať. | |
|
| |
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 23 august 2010 - 12:57 | |
| v sobotu o 18-tej smer dole Pezinskou Babou pred Pernekom siel cierny strom s bocnymi kuframi, mal nalepky aj v predu aj vzadu. Kyval som mu z okna modreho ford focusa aj sa mu odstupil a pekne ma predbehol. Strom mal BA znacku, motorkar v ciernom..
Tipujem ze to bol HOPE | |
|
| |
hope
Počet príspevkov : 114 Mesto : se
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 23 august 2010 - 13:31 | |
| Tipuješ veľmi správne. Získal si plný počet bodov. Ďakujem za pustenie. Škoda, že som ťa nespoznal.
| |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 19 september 2010 - 18:49 | |
| Dnes som viac krát videl sám seba v spätnom zrkadle na trase Dunajská Streda-Hlohovec-Prievidza-Nitra-Dunajská Streda. Bol to zážitok. Okrem seba som ešte videl čiernu 650-ku medzi Galantou a Sládkovičovom a taktiež krásneho stromčeka na drapákoch s turistickým štítom na parkovisku Koliby Pacho pri Prievidzi. | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? So 26 marec 2011 - 11:26 | |
| 25.3 som videl čierny stromček asi o 17.25 obec horná seč ale asi to bol SANYO1 | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 3 apríl 2011 - 19:41 | |
| Dnes som videl čierny Strom cez Galantu o 17.45 nebol to niekdo znás???? | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 27 apríl 2011 - 22:11 | |
| Dnes som videl v Piešťanoch niekoho na dodávke s SPZkou GA. Že Zolike pozdravujem omlúvam sa , že som sa nevrátil ale už som meškal na stretko s priateľkou. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? St 27 apríl 2011 - 22:59 | |
| ahoj Lubo, aj som sa obzeral v spetákoch, či si sa neotočil, išiel som pomali, a teba nikde..Neva, dúfam, že stretko si stihol načas, inak som v PN každú stredu, tak možno sa ešte niekedy vidíme v meste... | |
|
| |
lubo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 28 apríl 2011 - 16:21 | |
| Dnes za Leopoldovom smerom na Trakovice biely strom so spolujazdcom, v Leopoldove znovu Zolike, ale dnes aj so stretkom. | |
|
| |
JR.
Počet príspevkov : 12 Mesto : BA - Dunajská Lužná
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ut 21 jún 2011 - 7:34 | |
| Kde su vsetky tie V-Stromceky? Kade jazdite? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ut 21 jún 2011 - 12:59 | |
| zajtra do ciech (kutna hora), nasledujuci opat cechy (krkonose) a z tade do nemecka na medzin.zraz vstromov | |
|
| |
MILANM
Počet príspevkov : 219 Mesto : Drahovce,Slovakia
| |
| |
gemby
Počet príspevkov : 20 Mesto : Žilina
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 23 jún 2011 - 12:09 | |
| Ahoj. Ja mam dnes volno, sedim u kamosa v Bacau a den bez jazdenia. Za poslednych 7 dni mam natocene 3700 km mimo dialnic a tak dnes odpocivam. | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? So 6 august 2011 - 16:48 | |
| Dnes som kýval niekomu s nás na dialnici medzi TT a NR, šedy Vstrom s klubovými nálepkami v predu a vzadu, špz RK . Len si neviem spomenút, kto je s okolia RK, lebo v prilbe som ta nespoznal.. :D :D :D | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 6 november 2011 - 7:56 | |
| Včera ma náhodou niekdo nehladal na mdrom Strome s TT značkou? Dvakrát pomaly prešiel pred mojim domom,ale dokym som zliezol z lešenia už zmizol.Nebol to niekdo z nás? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 6 november 2011 - 9:16 | |
| - Zolike napísal:
- Dnes som kýval niekomu s nás na dialnici medzi TT a NR, šedy Vstrom s klubovými nálepkami v predu a vzadu, špz RK . Len si neviem spomenút, kto je s okolia RK, lebo v prilbe som ta nespoznal.. :D :D :D
Zolike, trochu neskoro reagujem ale to bol JOZOBAB :) | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Ne 6 november 2011 - 9:52 | |
| Ok , len som ho v tej rýchlosti a v prilbe ani nespoznal... :D | |
|
| |
Vladodo
Počet príspevkov : 49 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Po 5 marec 2012 - 21:56 | |
| V nedelu 4.3. okolo 14:00 nas predbiehal aj trubil pod Bojnickym zamkom cierny strom, s klubovymi nalepkami v predu aj v zadu. Sedeli sme tam potom na kavicke a behal si dookola... Kto to bol? | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Pi 6 apríl 2012 - 14:21 | |
| Dnes (6.4.) o 14.00 h v DS som videl dve 650-ky (čierna a oranžová) ako prášia smer Gabčíkovo. Objavili sa tak náhle že som si nevšimol ani to, či majú klubové nálepky. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 11 október 2012 - 20:11 | |
| podvečer medzi 17:00 - 17:30 v Senci od Velkého Biela čierny V-Stromček (asi 2007) a baba s čiernymi vlasmi. Dosť milo ma to prekvapilo, keďže až tak často človek nevidí baby na vstromoch... Keďže som šiel oproti a bol som na kruháči, nemal som šancu vidieť ŠPZ že z kade bola. Nálepky nemala žiadne... Snáď sa k nám nejak dopracuje. Bol by som veľmi rád, keby nám to tu oživilo aj ženské pohlavie Slavo | |
|
| |
Easyrider
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 11 október 2012 - 20:30 | |
| Babu s čiernymi, dlhými vlasmi na čiernej DL650 som videl aj ja pred týždňom v BA. Tiež mi to udrelo do očí. | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Pi 12 október 2012 - 10:06 | |
| poznam ju.. vezmite si 4 eura na kafe a skocime k nej do baru na cigaretku v entre BA nedaleko tesca na kamenom.. barborka sa vola.. byva v BA inak je z PB.. len nerada jazdi moc grupovo.. vraj ma rada vlastne tempo.. Marek. PS: treba za nou skocit.. este jej dlzim 4 eura... | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Pi 12 október 2012 - 11:40 | |
| aj ja som ju videl, medzi v. bielom a bernolákovom. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Pi 12 október 2012 - 18:17 | |
| marecku tak to nejak dame dokopy, ja konecne Teba pozvem na kafe a ty splatis 4 eura dlh | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? So 13 október 2012 - 22:11 | |
| sme dohodnuti... uz len daj vediet kedy.. a kde doplnim ja MAREK VED SME | |
|
| |
Zolike
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? Št 28 február 2013 - 17:53 | |
| Dnes v Hc modrý strom 650 s HC špz na prvom kruhovom v meste bez klubových nálepiek... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
| |
|
| |
| Dnes som videl niekoho na V-Strome ... Kto to bol? | |
|