shreder66
Počet príspevkov : 3 Mesto : Poprad
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 4 september 2015 - 12:42 | |
| - Tolan napísal:
- drziak z 0,5mm plechu? Nemyslel si 5mm?
ano myslel som 5mm nerez ;-) | |
|
Tomas1975
Počet príspevkov : 47 Mesto : Trnava
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 5 február 2016 - 12:19 | |
| Ahojte,
chcel som poprosit o foto a hlavne vykresu co sa tyka zadneho uchytenia. Mam takisto uz kryt, len ta zadna konzola mi chyba. V predchadzajucich mailoch su obrazky pri texte, ale zial mi to nejde otvorit. Dakujem pekne. | |
|
Tomas1975
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 2 marec 2016 - 22:33 | |
| Caute, nevie mi nikto poradit s tym zadnym uchytenim?? Dik za kazdu radu. | |
|
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 2 marec 2016 - 23:28 | |
| Ahoj Tomas, mám kryt nahodený, ked budem meniť olej skúsi to pomerať a nakresliť. Nemáš to daleko, dám ti vedieť a môžeš dobehnúť a pozrieť si to. Tá demontáž je docela rýchla. Moja chrchla ešte spinká zimným spánkom. |
|
Tomas1975
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 3 marec 2016 - 5:58 | |
| - eSCePalo napísal:
- Ahoj Tomas, mám kryt nahodený, ked budem meniť olej skúsi to pomerať a nakresliť. Nemáš to daleko, dám ti vedieť a môžeš dobehnúť a pozrieť si to. Tá demontáž je docela rýchla.
Moja chrchla ešte spinká zimným spánkom. Cauko, super, velmi rad dobehnem pozriet. To je na skok. Dik zatial a daj mi vediet. | |
|
Tomas1975
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 10 marec 2016 - 20:42 | |
| - shreder66 napísal:
- Chcem poďakovať za nákres krytu motora. Veľmi mi to pomohlo lebo som niečo také zháňal. Troška sme len upravili nápis aby to vyzeralo krajšie ;-) Omylom mi vyrobili 4 zadné držiaky krytu a 3 sú mi zbytočné tak ak ma niekto záujem môžem mu ich dať za symbolickú cenu ;-)
Kryt motora hliník , držiaky nerez cca 0,5mm Cauko, nemas nahodou este tie drziaky na zadnu cast, alebo by si mi nepovedal rozmery?? Kryt mam, len ta zadna cast mi chyba. Dik moc. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 | |
| |
|