| KRYT MOTORA PRE DL650 | |
|
+30Tomáš Rosenberg Petzo smudloo69 Zolike Jaro Migrifin pebro mato dl 650 04 sojuz16 Hudo marecek Magy walldo Tolan hltac Mirco atdesign Vladodo Sergej gemby L-P vestar dano dl hoffman apa radovanbagacka yoyo ico michalm3 Slavo 34 posters |
|
Autor | Správa |
---|
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 23 apríl 2013 - 21:40 | |
| Teda sojuz ma prekvapujes.. rozhodne mam zaujem.... len mi daj vediet cco ja mam preto urobit a urobim... vrelaaaaa vdaka!!!!
Marek | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 24 apríl 2013 - 21:08 | |
| nemusíš nič. na stretku platíš pivko. budúci týždeň to možno stihnem. Peter | |
|
| |
sojuz16
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 24 apríl 2013 - 21:17 | |
| marek, máš padací rám? aký? vieš podla toho bude uchytenie. Peter | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 24 apríl 2013 - 21:39 | |
| Givi poslem foto daj adresu...dikss..
| |
|
| |
sojuz16
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 25 apríl 2013 - 15:26 | |
| | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 26 apríl 2013 - 12:45 | |
| | |
|
| |
sojuz16
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 26 apríl 2013 - 13:11 | |
| | |
|
| |
marecek
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 26 apríl 2013 - 13:18 | |
| neslo to otvorit? poslal som to este aj na ten gmail s prilohou.
marek... | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 4 júl 2013 - 12:26 | |
| Zdravím STROMÁCI, som čerstvým majiteľom čiernej 650-ky r 2007. Zháňam kryt a poprípade hlavný stojan. Viete poradiť? Nejako sa tu nestíham zorientovať Ď Palo |
|
| |
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 12 júl 2013 - 17:15 | |
| eSCePalo- vitaj,. Ak to neponáhľa, stojan ti viem spraviť ja. Založil som tu o tom tému, alebo aj na iných Vstrom fórach nájdeš. Kryt motora neviem kto takto robí. Za slušnú cenu ti spraví www.marselus.com a máš to to isté ako druhovýroba. Navyše ak sa nemýlim on tam nemá ten výrez na zvod- čo je max. somarina. (P.S.: kryt som si robil sám, a výrezy som nedával, su zbytočné chladiť stíha a mám krytý podvozok 100%, po 45 000km je zvod ako nový, a to jazdím off..) Sergej, | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 12 júl 2013 - 20:55 | |
| Zdravím Sergej, ďakujem za privítanie. Kryt motora som už asi vyriešil. Hlavný stojan zháňam hlavne pre mazanie retaze. Teraz ma napadla, taká malá pomôcka ktorá by sa mala vmestiť do priestoru pod sedadlo. Ak to bude fungovať, tak Vás s tým oboznámim. Zatial sa nechcem blamovať. Ak to bude na ....., hneď sa ti ozvem a začneme riešiť stojan. Ešte raz vďaka za info. Palo |
|
| |
Magy
Počet príspevkov : 7 Mesto : Palárikovo
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 7 august 2013 - 19:26 | |
| Caute.. vedel by mi niekto pomoct s výrobou uchytu na kryt?? Dakujem | |
|
| |
Sergej
Počet príspevkov : 54 Mesto : Brezova pod Bradlom, Trencin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 8 august 2013 - 22:17 | |
| - Magy napísal:
- Caute.. vedel by mi niekto pomoct s výrobou uchytu na kryt?? Dakujem
Cau, no zálezí aké máš padáky, tam upneš prednú časť krytu motora. Zadnú časť, teda zadný úchyt krytu motora upneš v mieste: -z ľavej strany v mieste stojana z vnútra je skrutka, čo drží mechanizmust bočného stojana, tam uchytíš jednu stranu -z prava je to v mieste zvodov, čo drží zvody ak si dobre pamätám, na nete je toho habafuk... keď budem na inom pc, skúsim pohľadať výkres toho úchytu. Ale skú buď tu pohľadať vo fúracha lebo inde. Viem že som ho niekde už dával... | |
|
| |
pebro
Počet príspevkov : 15 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Kryt motora St 12 február 2014 - 9:18 | |
| | |
|
| |
Migrifin
Počet príspevkov : 14 Mesto : Olomouc ČR
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 12 február 2014 - 14:41 | |
| Tento kryt jsem původně chtěl,ale tady u nás ho nikdo nedělá,tak jsem koupil kryt od Marcelusa za 2500kč.Tento kryt vypadá dost dobře a za kolik má být? | |
|
| |
Jaro
Počet príspevkov : 2 Mesto : Vitanová
| Predmet: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 25 marec 2014 - 21:52 | |
| Zdravím,
Páni, som vám vďačný za informácie a výkres, ktoré som našiel na tomto fóre. Ďakujem. Motorku vlastním necelý rok a rozhodol som sa vylepšiť ju novým krytom. Dal som ho vyrobiť z nereze. Pokúšam sa priložiť aj nejaké obrázky úspešne namontovaného krytu (*.PDF). - Attachments
- dl-650_kryt_motora_-_1.xlsx.pdf
- You don't have permission to download attachments.
- (228 Kb) Downloaded 65 times
| |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 25 marec 2014 - 23:11 | |
| Ahoj, sme radi, že Ti bolo toto forum užitočné k výrobe krytu, ktorý pozerám, že vyzerá fakt dobre.. . Snád si tu nájdeš aj iné užitočné poznatky a ked budeš mat čas a chut, radi Ta vidíme na klubovom stretnutí... Ahoj. | |
|
| |
Tolan
Počet príspevkov : 577 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 26 marec 2014 - 8:13 | |
| Ten kryt vyzera super, hlavne uchyt ten je velmi dolezity, ale plech z 3mm nereze??? to mas zaroven protiraketovu ochranu? :) ved to musi vazit najmenej 5kg :D normalne sa to robi z 2-3mm hlinik, co bohato postacuje na odletujuce kamienky. Hlavne supy schyta az ta konzola na konci a miesto kde sa montuje centralny stojan. | |
|
| |
Jaro
Počet príspevkov : 2 Mesto : Vitanová
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 St 26 marec 2014 - 16:36 | |
| Zolike, ďakujem, ak zaregistrujem nejake stretko a budem mať možnosť, rád sa pridám. Tolan, tiež ďakujem a súhlasím s Tebou je to masívnejšie ako štandard. Ak bude nejaký raketový útok, tak viem za čo sa schovať. Videl som origo kryt, ten mal tiež cca 3mm, centrálna časť možno viac (nie nerez), inak len obrázky. Chlapík čo mi to vyrábal nerobil veľký cenový rozdiel. Držiak je náhoda že je tak masívny, nemal som inú pásovinu :D . Motorka nejaké to kilo necíti a v budúcnosti bude čiastočne pripravená na prípadný offroad. Keď som si toto pospájal vyšli mi z toho 3mm. Materiál som chcel nerez. Ak sa niekto chystá vyrábať kryt je treba zvážiť načo ho chce. | |
|
| |
smudloo69
Počet príspevkov : 9 Mesto : Dolny Kubin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Po 12 máj 2014 - 19:07 | |
| pani napadlo ma len tak cisto teoreticky koli image a vahe ci by tym co jazdia iba cesty,co tak spravit z laminatu??proti malym skalkam co su na ceste by to bolo v pohode.aky mate nato nazor? | |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 13 máj 2014 - 8:42 | |
| | |
|
| |
Petzo
Počet príspevkov : 89 Mesto : Hlohovec
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 13 máj 2014 - 12:51 | |
| Ano, ano....aj ja mam na svojej takyto plastovy kryt. | |
|
| |
smudloo69
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 16 máj 2014 - 18:11 | |
| vypalene podla planu 2 tipi.tak uvidim.dik za pomoc..a este aku tu dam nejake foto?? | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 18 máj 2014 - 16:08 | |
| Foto daj na rajce alebo picasa a sem iba odkaz... | |
|
| |
smudloo69
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 20 máj 2014 - 18:34 | |
| pani a ako riesite olejovy chladic??menite aj hadice??lebo mi to tam akosi nejde | |
|
| |
Tomáš Rosenberg
Počet príspevkov : 8 Mesto : Plavé Vozokany
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Št 24 júl 2014 - 12:04 | |
| ja som si to vyrobil z 2ky nerezu, vyrezanie plechu na lasery ma vyšlo 15€ !!!!! ohnutie a pozváranie zadarmo a nepasuje mi to :D .. predok super ale v zadu to nemám o čo uchytiť... dorábal sa tam ešte nejaký držiak ?? | |
|
| |
BranoNM
Počet príspevkov : 20 Mesto : Podolie
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Po 28 júl 2014 - 14:04 | |
| Tomáš: Asi 10 príspevkov späť, je PDF súbor s fotkami uchytenia aj zadnej časti. | |
|
| |
matusx
Počet príspevkov : 5 Mesto : Dublin
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ut 16 september 2014 - 13:33 | |
| Ahojte,mam otazku ohladom otvorov v prednej casti krytu motora. Mam novy model Vstroma 650A z 2012 a teda bez chladica oleja. A tie otvory spredu mi pripadaju zbytocne, iba prepustaju vodu a blato. Alebo su naozaj potrebne, aby sa dodatocne chladilo aj koleno? Co si o tom myslite? Planujem objednat tento kryt motora ale bez tych prednych dier http://bubutech.sk/index.php/suzuki/82-suzuki/92-dl650-vstromLen s tym rozdielom, ze chcem tu zadnu konzolu aspon 6-7 mm hrubu. Aby sa to nedeformovalo, pretoze aj ta origo od Suzuki co je asi 5 mm sa dokaze zdeformovat, ako to tu bolo vyssie spomenute. | |
|
| |
shreder66
Počet príspevkov : 3 Mesto : Poprad
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Ne 23 august 2015 - 10:26 | |
| Chcem poďakovať za nákres krytu motora. Veľmi mi to pomohlo lebo som niečo také zháňal. Troška sme len upravili nápis aby to vyzeralo krajšie ;-) Omylom mi vyrobili 4 zadné držiaky krytu a 3 sú mi zbytočné tak ak ma niekto záujem môžem mu ich dať za symbolickú cenu ;-) Kryt motora hliník , držiaky nerez cca 0,5mm - Attachments
- 0b89af707fa3ab0ee4b1e734242cdd665ec2751e41eeadb6285b8e41952faecc.jpg
- You don't have permission to download attachments.
- (29 Kb) Downloaded 23 times
| |
|
| |
Tolan
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 Pi 4 september 2015 - 11:28 | |
| drziak z 0,5mm plechu? Nemyslel si 5mm? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: KRYT MOTORA PRE DL650 | |