| Klubové tričká objednávka | |
|
+63Myšiak flimel Martin Velcicky Zolike Speedo Tolan Petzo attila cierny strom sojuz16 marian horvath brano13 Radoslav Zzmo braho junek Mirec Karimo Oto 63 Arto69 Tatúšik BranoNM kamy10 Tacamo vladom knalim MartinM persi peter PU vodajs SATAN peterPP kongus Požgy Pepe Stanleyrider kixo Jano RomanDL rikardo-123 freedom5 SKOKAN palike marecek Radko Cliford turista Vladodo Milankodl cole46 Mirco zolo Mike Henrich hoffman roman sanyo1 hltac bogy genius Easyrider lubo robob Slavo 67 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Požgy
Počet príspevkov : 20 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 12 október 2015 - 9:17 | |
| | |
|
| |
kongus
Počet príspevkov : 1 Mesto : Malacky
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 25 október 2015 - 13:44 | |
| zdarec. tiež by som zobral 2x mikiny L a 4x trička L pánske keby sa objednávalo | |
|
| |
BranoNM
Počet príspevkov : 20 Mesto : Podolie
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 25 október 2015 - 14:47 | |
| Čaute, no uvidíme koľko sa nás nazbiera aby to bolo zaujímavé aj pre toho čo to bude robiť. Myslím že s 10-timi tričkami sa asi paprať nebude. Ešte je tu jedna možnosť: Bavili sme sa so Zolim na Motoraku, že by sa dali urobiť tričká univerzálne t.j. bez mena (nicku) vľavo na prsiach. To by bolo jednoduchšie a pravdepodobne rýchlejšie, pretože by odpadla piplačka s menami. No len s tým menom je to také "lepšie" nie? | |
|
| |
peterPP
Počet príspevkov : 71 Mesto : Poprad
| Predmet: Klubové tričká. Ne 25 október 2015 - 20:02 | |
| Ahoj Priatelia, mám záujem o tičko pre seba,veľkosť ,,L".Bude s menom -PETER. A 1ks trička pre priateľku,veľkosť,,S".,bez mena.Dakujem.Píšte,komu mám dať peniaze.Ako má m zaplatiť?Komu adresovať peniaze?Atd. Aby som mal v tom Jasno.
S pozdravom Peter. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 25 október 2015 - 21:47 | |
| Ahojte chalani firma čo robila poslednú várku tričiek, je velmi ochotná a ústretová a urobí všetko čo sa dá aby splnila naše požiadavky aj s málo kusovou objednávkou. Viem, že nejaký chalani sú aktívny aj na soc. sietiach treba to rozšíriť aj tam že sa plánuje výroba tričiek nech sa sem pridajú a potom to zosumarizujem a objednám. Môžem si to zobrať na starosť, ale viem sa tomu venovať až v decembri. |
|
| |
BranoNM
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 6:41 | |
| Nazdar Palino, fajn správa. Dám odkaz na Facebook, nech je už čo vyrábať. A či december alebo február je to v podstate jedno, hlavne nech sme na sezónu všetci "krojovaní". | |
|
| |
MartinM
Počet príspevkov : 169 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 9:24 | |
| Pali, chalani caute. Urcite budem mat zaujem aj ja. Pocet a velkosti este upresnim. Dajte pripadne nejaky termin do kedy treba nahlasovat objednavky a ake farebne varianty budu k dispozicii. Ci klasika cierna a biela alebo aj ine farby. Dakujem. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 10:02 | |
| MartinM, ja by som ostal pri čiernej a bielej. Grafický návrh je farebný tak by sa zle vyberala farba trička. Kedy to dáme robiť záleží od nás ako rýchlo to uzavrieme. Píšte kusy , farby, veľkosti, meno, a či chcete aj mikinu. Velkosti tričiek aj mikin sedia. |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 10:27 | |
| ja sa k objednávke tiež pripájam :-) | |
|
| |
BranoNM
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 10:39 | |
| Palino tu je moja objednávka:
tričko: 2ks XXL s menom BranoNM a 1ks M s menom Danica mikina: 1ks XXL s menom BranoNM a 1ks M s menom Danica Všetko farby čierne.
Dôvod úpravy: zmena počtu tričiek
Naposledy upravil BranoNM dňa Ut 27 október 2015 - 10:04, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
SATAN
Počet príspevkov : 11 Mesto : LEVICE časť DOBOGOV
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 18:08 | |
| tričko 1x Xl bez mena čierna tričko 1x L bez mena čierna tričko 1x Xl s menom satan čierna tričko 1x Xl s menom satan červená tričko 1x S s menom kristy čierna tričko 1x L s menom génius čierna tričko 1x L s menom monika červená dakujem
Naposledy upravil SATAN dňa Ne 1 november 2015 - 9:55, celkom upravené 5 krát. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 19:26 | |
| Požgy- velkost, farba ? Satan- farba ? |
|
| |
vodajs
Počet príspevkov : 3 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 20:19 | |
| Aj ja si prosiim 3 ks cierne velkost "L" meno "Peter" | |
|
| |
vladom
Počet príspevkov : 121 Mesto : PUCHOV
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 26 október 2015 - 22:14 | |
| Ja by som poprosil 1 ks cierne tricko XXL - s menom VLADOM | |
|
| |
Požgy
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 27 október 2015 - 12:10 | |
| 1 x čierne L s menom Požgy 1 x čierne XL bez mena 1 x mikina XL bez mena
ďakujem. | |
|
| |
peter PU
Počet príspevkov : 7 Mesto : puchov
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 27 október 2015 - 15:15 | |
| Poprosim 1 ks čierne tričko XXL-Peter 1 ks čierne tričko L-Peťo | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 27 október 2015 - 16:40 | |
| Dostal som otázku či je možné aj iná farba trička. Výrobca potvrdil, že akú farbu si vyberieme zoženie. Prosím, len nežiadajte napr.: hraškovo zelenu, olivovo zelenú, trávičkovo zelenú a iné ...čoviny Posledná objednávka 30.11. 2015 23:59
Nech to máte na vianoce doma. Distribúciu budeme riešiť svojpomocne alebo pošta |
|
| |
Jano
Počet príspevkov : 45 Mesto : Kostolište
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 27 október 2015 - 18:47 | |
| Ahojte,
ja by som poprosil 5ks čiernych tričiek, veľkosť XL s menom JANO...
Vopred vďaka ;-) | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 27 október 2015 - 21:35 | |
| Poprosím: 1 x mikina, veľkosť L, bez mena 1 x mikina, veľkosť XXL, meno Sojuz 1 x tričko čierne, veľkosť L, bez mena 1 x tričko čierne, veľkosť XXL, meno sojuz | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 28 október 2015 - 18:08 | |
| Pali poprosím si : 2x tričko žltej farby velkost XL s nickom Zolike. Dakujem. | |
|
| |
SATAN
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 28 október 2015 - 18:36 | |
| - eSCePalo napísal:
- Požgy- velkost, farba ?
Satan- farba ? čierna | |
|
| |
SATAN
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 28 október 2015 - 18:47 | |
| - Slavo napísal:
- CHCE ESTE NIEKTO TRIKA ALEBO MIKINY??
Uzatvaram v stredu objednavku.. ja som ešte dopisal 2 ks | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 28 október 2015 - 19:25 | |
| Zoli, budeš asi prvý kanárik. Objednáme farbu , nech ladíš s mašinou Satan, nešír paniku uzávierka je koniec novembra a nie v stredu, teda ak Slavo nerobí nejaké tričká. Asi si omylom klikol inde + 2 tričká registrujem. Chceš tam aj meno? Aby som z toho nebol :rendeer: /jeleň/ |
|
| |
SATAN
| |
| |
MartinM
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka So 7 november 2015 - 17:20 | |
| Pali ahoj. Tak ja by som poprosil nasledovne. 2 x tricko tmavo modre XL meno Martin 1 x tricko oranzove XL meno Martin 1 x tricko biele XL meno Martin 1 x mikina oranzova XL meno Martin (ak by bol problem tak tmavomodrou ak ani to tak ciernu) Idem do oranzovej nech Zoli nieje jediny kanarik Vopred dakujem. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 8 november 2015 - 20:18 | |
| | |
|
| |
MartinM
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 8 november 2015 - 20:38 | |
| | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 9 november 2015 - 16:50 | |
| Kua chvilku som tu nebol a jaká dúha sa tu robí. Vyskúšame popýtať tričkára a uvidíme. |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 10 november 2015 - 19:49 | |
| Ahoj Pali. Tak sa k objednávajucim pridám aj ja. 1 x tričko L žlté ak je možné gulatý výstrih bez mena 1 x tričko L oranžové, ak je možné gulatý výstrih bez mena 2 x tričko XXL biele meno MilankoDL 1 x tričko XXL žlté meno MilankoDL 1 x tričko XXL oranžové meno MilankoDL. :wave:vďaka. | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 10 november 2015 - 19:55 | |
| Milankodl, ten gulatý výstrih je pre manželku, čiže babské tričko?. Myslím, že všetky boli gulaté okolo krku. |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka | |
| |
|
| |
| Klubové tričká objednávka | |
|