| Klubové tričká objednávka | |
|
+63Myšiak flimel Martin Velcicky Zolike Speedo Tolan Petzo attila cierny strom sojuz16 marian horvath brano13 Radoslav Zzmo braho junek Mirec Karimo Oto 63 Arto69 Tatúšik BranoNM kamy10 Tacamo vladom knalim MartinM persi peter PU vodajs SATAN peterPP kongus Požgy Pepe Stanleyrider kixo Jano RomanDL rikardo-123 freedom5 SKOKAN palike marecek Radko Cliford turista Vladodo Milankodl cole46 Mirco zolo Mike Henrich hoffman roman sanyo1 hltac bogy genius Easyrider lubo robob Slavo 67 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 22 august 2011 - 5:10 | |
| Cez vikend som bol s chalanom co nam to robi. Zacali pouzivat nejaku lepsiu novu technologiu tak som zvedavy. Tricka by som chcel stihnut do akcie Certovica, tak prosim objednavajte.
Zatial reagovali:
Henrich - potrebujem velkost, pocet
Roman 650 - to iste..
Dik
Slavo | |
|
| |
Mike
Počet príspevkov : 8 Mesto : Trnava
| Predmet: Klubové tričká objednávka Po 22 august 2011 - 9:10 | |
| Slavo, poprosim 2ks. XL
mohol by si sem dat nejake foto ako vypadali tie povodne? dik idete robit aj mikiny, alebo az na jesen? | |
|
| |
Henrich
Počet príspevkov : 330 Mesto : Malinovo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 22 august 2011 - 10:24 | |
| Tricko
Heňo - 1ks - XL
Mikina
Heňo - 1ks - XL (Mikina so zipsom) Maťka -1ks -M (Mikina s kapucou a klokankou)
Slavo, Certovice sa nezucasnim, som akurat v Taliansku tak potom by sme sa dohodli a dosiel by som si po ne.
| |
|
| |
hltac
Počet príspevkov : 332 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 22 august 2011 - 23:08 | |
| Daju sa aj ine farby,... Napr biela? Lebo v Teple to nieje ziadna sranda, v tom ciernom,.. :) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 23 august 2011 - 6:12 | |
| Michal si ma odhalil :D Ano, robim aj na verzii bielych klub.triciek | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 24 august 2011 - 8:27 | |
| Ahoj Slavo, poprosím tričko XXL, Zolo- Zvolen.
Naposledy upravil zolo dňa St 24 august 2011 - 8:34, celkom upravené 1 krát. | |
|
| |
zolo
Počet príspevkov : 13 Mesto : Zvolen
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 24 august 2011 - 8:32 | |
| Ahoj Slavo, Klubové tričko 1 ks XXL Ďakujem, Zolo. | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 24 august 2011 - 20:51 | |
| Vidis to, rovnaky myslienkovy pochod,... :D | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 24 august 2011 - 22:34 | |
| | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 4 september 2011 - 14:04 | |
| OK tak uspesne mame za sebou akciu LETNA CERTOVICA a mozem sa pustit do objednavky triciek. Dnes vecer (dufam) by som dal v tejto teme navrh bielej verzie tricka. Objednavky na mikiny a tricka uzavriem do utorku vecera a dam do vyroby. Slavo | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 4 september 2011 - 15:13 | |
| Klubové tričká majú úspech aj vo VSCH, preto objednávam 3 ks čiernej farby:
1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Judi" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Atkusz" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zizi"
biela verzia 2 ks
1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Easyrider" 1 ks - veľkosť "M" s nick menom "Andi"
Peniaze ti dám osobne, keď prídem pre DVD Romáňo Klídek Tour
Ďakujem | |
|
| |
hltac
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 4 september 2011 - 16:28 | |
| Slovo: Tie damske su ako velkostou? Su rovnake ako naposledy? alebo vacie, mensie? aby som vedel objednat aj Nike. Panske sa asi nemenili? | |
|
| |
cole46
Počet príspevkov : 36 Mesto : Filakovo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 6 september 2011 - 9:59 | |
| Daju sa tricka objednat aj na dobierku? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 14 september 2011 - 18:14 | |
| Chvilu budeme musiet pockat na tricka (max asi tyzden). Ide o to, ze zavadzaju nejaku novu technologiu 2-vrstoveho nazehlovania alebo nieco take a nemci im nastavuju stroje. Pravdepodobne v pondelok to pojdem skontrolovat ako to vyzera v reale a ak to bude OK, dame take spravit. Ak nie, zostaneme pri povodnych ktore su takisto vysoko kvalitne. ------------------------------------------------------------------------------ @ cole46: Agentura ti to moze poslat na dobierku, nieje problem. Napis mi velkosti a pocet ake chces. Tricka s menom sa daju uz objednat aj na kusy, t.j. aj jeden kus.REKAPITULACIA: -------------------- Cierne tricka:1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Judi" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Atkusz" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zizi" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Rado" 2 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Mike" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Heňo" 1 ks - veľkosť "XXL" s nick menom "Zolo" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Roman" 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Ria" 1 ks - veľkosť "ženské L" s nick menom "Janka" POZNAMKA: este mi chyba upresnenie od teba HENRICH a od teba COLE46 (u teba aj adresu aby to poslali - mozes aj sukromnou spravou
Roman 650, sa mi zdá dosť malá veľkosť trička pre tvoju Riu. Podľa mňa aspoň "M"... Nezmeráš si ju radšej pre istotu?Tu je tabuľka veľkostí: - kód:
-
Tabuľka veľkostí pánskych tričiek -------------------------------------------- vel. výška (cm) šířka (cm) S 60 52 M 64 52 L 66 55 XL 67 58 XXL 70 63
Tabuľka veľkostí dámskych tričiek ---------------------------------------- vel. výška (cm) šířka (cm) S 56 39 M 57 41 L 58 43 XL 62 48
Biele tricka:1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Easyrider" 1 ks - veľkosť "M" s nick menom "Andi" 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Nika" 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Hltač" 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Slavo" 1 ks - veľkosť "L" bez mena (objednal ROBI) 1 ks - veľkosť "XL" bez mena (objednal ROBI) Mikina:Heňo - 1ks - XL (Mikina so zipsom) Maťka - 1ks - M (Mikina s kapucou a klokankou) Slavo - 1ks - L (Mikina so zipsom)
Naposledy upravil Slavo dňa St 14 september 2011 - 18:23, celkom upravené 2 krát. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 14 september 2011 - 18:17 | |
| Slavo, prosim Ta, este pridaj mna, ak sa da. Jedno cierne damske, velkost asi L, meno JANKA Jedno biele panske L, a jedno biele panske XL Dakujem Robo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 14 september 2011 - 18:19 | |
| | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 14 september 2011 - 18:20 | |
| doplnil som, meno bude iba na damskom tricku, tie biele budu bez mien. Vdaka
Uz je to v zozname Robi.
Slavo | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 14 september 2011 - 20:55 | |
| Slavo ja poprosím jedno biele XL. Vdaka. | |
|
| |
Mirco
Počet príspevkov : 302 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 16 september 2011 - 6:54 | |
| Poprosím biele 2 ks MIRCO velkosť L biele 1 ks IVKA velkosť L (dámske) | |
|
| |
Mike
Počet príspevkov : 8 Mesto : Trnava
| Predmet: Klubové tričká objednávka Pi 16 september 2011 - 9:50 | |
| Cau Slavo, poprosim ta o jednu mikinu na zips bez kapuce bez mena XL, a tie dve tricka cierne XL bez mena, ako sme sa dohodli, dik M. | |
|
| |
hoffman
Počet príspevkov : 79 Mesto : Galanta
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 16 september 2011 - 9:51 | |
| Slavo ked si ešte neobjednával prihod tam ešte jedno pre mna
biele XL.....s logom ATI | |
|
| |
cole46
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 16 september 2011 - 12:10 | |
| Jedno cierne tricko vo velkosti L.
| |
|
| |
Milankodl
Počet príspevkov : 339 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 19 september 2011 - 8:07 | |
| Slavo ak sa ešte dá poprosím 1 x biele tričko XXL MILANKODL a 1x dámske biele tričko bez mena. Díky. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 19 september 2011 - 19:21 | |
| Objednavka: --------------------
Cierne tricka:
1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Judi" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Atkusz" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zizi" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Rado" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Heňo" 1 ks - veľkosť "XXL" s nick menom "Zolo" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Roman" 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Ria" 1 ks - veľkosť "ženské L" s nick menom "Janka" 1 ks - veľkosť "L" bez mena (objednal cole46) 2 ks - veľkosť "XL" bez mena (objednal Mike)
Biele tricka:
1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Easyrider" 1 ks - veľkosť "M" s nick menom "Andi" 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Nika" 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Hltač" 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Slavo" 1 ks - veľkosť "L" bez mena (objednal ROBI) 1 ks - veľkosť "XL" bez mena (objednal ROBI) 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zolike" 2 ks - veľkosť "L" s nick menom "Mirco" 1 ks - veľkosť "ženské L" s nick menom "Ivka" 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Ati" 1 ks - veľkosť "XXL" s nick menom "MilankoDL" 1 ks - veľkosť "ženské L" bez mena (objednal MilankoDL) 2 ks - veľkosť "XL" bez mena (objednal Mike)
Mikina:
Heňo - 1ks - XL (Mikina so zipsom) Maťka - 1ks - M (Mikina so zipsom a s kapucou) Slavo - 1ks - L (Mikina so zipsom) Mike - 1ks - XL (Mikina so zipsom)
Ukoncujem a posielam objednavku...
Slavo
20.09. poznamka:
Mike, opravil som ti to na 2x cierne triko XL / 2x biele triko XL - vsetko bez mena... | |
|
| |
cole46
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 11 október 2011 - 15:17 | |
| Slavo ako su na tom klubove tricka?posielali sa? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 14 október 2011 - 10:58 | |
| bohuzial vsetko tam trva strasne dlho. zajtra este len idem pozriet k nim na verziu bieleho tricka a v priebehu buduceho tyzdna by to mali dokoncit.
je mi to luto, ze to tak trva... Vzdy mame neskorsie terminy pri tejto agenture... Asi to uz naozaj bude u nich posledna nasa objednavka.... :pale: Kvalitu maju dobru ale ta spolahlivost nula bodov.. | |
|
| |
cole46
| Predmet: klubove tricka Pi 14 október 2011 - 16:18 | |
| nevadi hlavne ze budu a tebe Slavo velke diky za ochotu a vybavovania veci okolo toho | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 19 október 2011 - 21:08 | |
| Dnes konečne držím v rukách prvú vzorku klubového trička s tou novou technológiou "nažehlovačky". Som úprimne rád, kvalita nažehlovačky je naozaj vysoká. Rozdiel voči tričkám, ktoré sme mali doteraz je v tom, že táto nová technológia nažehlovačky je ako keby vpitá do látky. Na dotyk ju necítite. Tričká sú ako obvykle tej vyššej gramáže takže som bol spokojný a od zajtra to začnú tlačiť pre nás. Tí, čo majú na dobierku, agentúra ím to priamo pošle na adresy, ktoré ste mi dali. Predpokladám, že asi v stredu (26.10.) to začnú rozposielať... Ostatním to vezmem pravdepodobne v piatok 28.10. Čo ma ešte teší, že zostala zachovaná pôvodná cena tých 10Eur/ks... Tu je vzorka bieleho trička (fotené mojim biednym foťakom v mobile takže kvalita fotky je :roll: ): Slavo | |
|
| |
genius
Počet príspevkov : 104 Mesto : levice
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Št 20 október 2011 - 20:43 | |
| ahoj Slavo tie biele biele tričká sú fakt super keď sa dá ešte objednať tak mám záujem o jedno biele xxl ďakujem | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| |
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka | |
| |
|
| |
| Klubové tričká objednávka | |