| Klubové tričká objednávka | |
|
+63Myšiak flimel Martin Velcicky Zolike Speedo Tolan Petzo attila cierny strom sojuz16 marian horvath brano13 Radoslav Zzmo braho junek Mirec Karimo Oto 63 Arto69 Tatúšik BranoNM kamy10 Tacamo vladom knalim MartinM persi peter PU vodajs SATAN peterPP kongus Požgy Pepe Stanleyrider kixo Jano RomanDL rikardo-123 freedom5 SKOKAN palike marecek Radko Cliford turista Vladodo Milankodl cole46 Mirco zolo Mike Henrich hoffman roman sanyo1 hltac bogy genius Easyrider lubo robob Slavo 67 posters |
|
Autor | Správa |
---|
Slavo
Počet príspevkov : 3742 Mesto : Krupina/Čertovica
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 28 október 2011 - 11:29 | |
| Dobra sprava, tricka su spravene, idem ich zobrat | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 28 október 2011 - 12:17 | |
| ROMAN 650 - neviem tvoju adresu, nemas v profile ani telefon. Tricka su hotove, potrebujem tvoju adresu aby si mi napisal nech ti to moze agentura poslat.
Vdaka
Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 1 november 2011 - 9:49 | |
| Objednavka triciek (triko 10€ / mikina 20€ - každý si môže vyrátať sumu): -------------------------------------------------------------------------------------- č- čierne triko b- biele triko
EASYRIDER - objednávka je u mňa doma, v Senci. č- 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Judi" č- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Atkusz" č- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zizi" b- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Easyrider" b- 1 ks - veľkosť "M" s nick menom "Andi"
RADO, my sme dohodnutý - ozvi sa mi aspoň deň predtým č- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Rado"
HEŇO - objednávka je u mňa doma, v Senci. č- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Heňo" Heňo - 1ks - XL (Mikina so zipsom) Maťka - 1ks - M (Mikina so zipsom a s kapucou)
HLTAČ - objednávka je u mňa doma, v Senci. b- 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Nika" b- 1 ks - veľkosť "L" s nick menom "Hltač"
ROBI - urobíme to ako minule, niekde v Bratislave? Objednávka je zatiaľ u mňa doma, v Senci. Prípadne na stretku vedenia klubu ti to môžem doniesť b- 1 ks - veľkosť "L" bez mena (objednal ROBI) b- 1 ks - veľkosť "XL" bez mena (objednal ROBI) č- 1 ks - veľkosť "ženské L" s nick menom "Janka"
ZOLI, MIRCO, HOFFMAN - predbežne na piatok sme dohodnutí - vezme to Mirco b- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Zolike" b- 2 ks - veľkosť "L" s nick menom "Mirco" b- 1 ks - veľkosť "ženské L" s nick menom "Ivka" b- 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Ati"
MILANKODL - objednávka je u mňa doma, v Senci. b- 1 ks - veľkosť "XXL" s nick menom "MilankoDL" b- 1 ks - veľkosť "ženské L" bez mena (objednal MilankoDL)
ODOSLANÉ OBJEDNÁVKY AGENTÚROU: ---------------------------------------------- 1 ks - veľkosť "XXL" s nick menom "Zolo" 1 ks - veľkosť "L" bez mena (objednal cole46)
AGENTÚRA EŠTE POŠLE NASLEDOVNÉ OBJEDNÁVKY: -------------------------------------------------------------- ROMAN 650 objednavka: Chýba nám adresa. Roman, pošli mi tvoju adresu. 1 ks - veľkosť "XL" s nick menom "Roman" (ROMAN 650) 1 ks - veľkosť "ženské S" s nick menom "Ria" (ROMAN 650)
MIKE objednavka: U Teba Mike bola jedna chyba s trickom, preto som to nezobral osobne ako som povodne chcel. Preto ti to agentura posle na dobierku. Prosim ta, daj mi na teba adresu. Mike - 1ks - XL (Mikina so zipsom) 2 ks - veľkosť "XL" CIERNE tricko bez mena (objednal Mike) 2 ks - veľkosť "XL" BIELE tricko bez mena (objednal Mike)
Ideálne by bolo nejak najbližší víkend si to prísť vziať. Ja som to už za Vás vyplatil okrem tých ktoré odoslala/odošle agnetúra. Tak nech mi v tom zbytočne nestoja peniaze. Dík.
ČIERNE TRIČKÁ - bola použitá iná technológia nažehľovania ako sme mali predtým. Zadné strany tričiek sú super. Predné mali nejaké chybičky krásy. Je možnosť to vyreklamovať, ak by niekto nebol spokojný.
BIELE TRIČKA - sú úplne super, bezchybné.
Slavo | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 1 november 2011 - 10:11 | |
| Ďakujem Slavo. Budeš niekedy v BA? Ak nie, tak to prevezmem u teba doma. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 4 november 2011 - 17:20 | |
| Budem rad, ked date vediet ci ste spokojni s kvalitou a ci Vam to doslo (co boli objednavky dobierkou) ZOLI, dakujem ze si sa mi ozval a som rad, ze sa tricko pacilo. Pozdravujem Zvolen STALE JE NEZVESTNY ROMAN 650 - ZIADNY MOBIL V PROFILE A NEODPOVEDA NA EMAILY :evil: :evil: :evil: Objednavka je uz davno spravena, prosim ta, ozvi sa. Potrebujem tvoju adresu pre odoslanie. Dnes odovzdane trika MIRCO, ZOLIKE, HOFFMAN (zobral Mirco) Slavo | |
|
| |
cole46
Počet príspevkov : 36 Mesto : Filakovo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 4 november 2011 - 18:09 | |
| Tricko doslo,vzhlad super,velkost sedi a co sa tyka kvality mne osobne sa pozdava.Kvalita sa ukaze az pri niekolkych pobytov v pracke :lol!: A tebe Slavo este raz velke diky. | |
|
| |
robob
Počet príspevkov : 332 Mesto : Rakovice pri Piešťanoch
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 6 november 2011 - 12:52 | |
| Vdaka Slavo, tak ako sme sa dohdli telefonicky, tak sa stretneme, pravdepodobne vo stvrtok niekde v Petrzalke. Budem sa tesit Robo | |
|
| |
Mike
Počet príspevkov : 8 Mesto : Trnava
| Predmet: Klubové tričká objednávka Po 7 november 2011 - 17:00 | |
| Dnes som bol pre tricka na poste, su v pohode, velkost sedi super, az na jedno tricko cierne, vypada ze tam uz bolo nejake meno odstranovane :shock: , ale asi bola aj znizena cena kvoli tomu, lebo som platil menej ako som cakal. Inak spokojnost. 8) Dik Slavo Mike | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 7 november 2011 - 17:23 | |
| Mike, zadna strana ciernych triciek je v pohode, ak si vsimnes. Pri tlaceni prednej strany sa im volaco dodrbalo na stroji a niektore pismena ako keby nevyzehlilo rovnomerne... Ak ta mozem poprosit nafotit mi to a poslat na slavo2604@mail.t-com.skJa to skusim s nimi preriesit. Vdaka Slavo | |
|
| |
Easyrider
Počet príspevkov : 1661 Mesto : Dunajská Streda
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 25 november 2011 - 18:56 | |
| Tričká už sú doma. Sú naozaj super. ďakujem Slavo Tú jednu mikinu odlož, budúci týždeň to zoberiem svojej vyskúšať a keď bude dobrá, tak beriem ;) | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka So 26 november 2011 - 0:23 | |
| OK Ferino Touto cestou by som rád poďakoval neznámemu členovi ROMAN 650, (roman 650 / roman.novoklim@zoznam.sk / registrovaný 15 máj 2011 / posledná návšteva stránky: 09 október 2011) ktorý si objednal tričká a neodpovedá na správy ani emaily takže ďakujem za -20 Eur | |
|
| |
Vladodo
Počet príspevkov : 49 Mesto : Martin
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 30 november 2011 - 21:09 | |
| Slavo, je ešte možné objednať si klubové tričká? | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka St 30 november 2011 - 21:19 | |
| Vlado, pisal som ti sukr.spravu. | |
|
| |
Vladodo
Počet príspevkov : 49 Mesto : Martin
| Predmet: Klubové tričká Pi 9 december 2011 - 18:43 | |
| Slavo diki, tričká došli, veľkosti sedia a sú super! Už nech je jar aby som v ňom mohol osedlať motorečku!!!! | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 9 december 2011 - 21:50 | |
| to mám radosť | |
|
| |
sojuz16
Počet príspevkov : 207 Mesto : Čataj
| Predmet: tričko Št 2 august 2012 - 15:27 | |
| ahoj slavo. aj ja by som chcel tričko, 1xXXL. možem si prísť preň do SC. som z čataja. | |
|
| |
Zolike
Počet príspevkov : 1363 Mesto : Galanta, Slovakia
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Št 2 august 2012 - 20:46 | |
| Ahoj Sojuz predpokladam, že to takto rýchlo nepojde , tričká si dávame vyrábat a vždy sa musí zozbierat určitý počet záujemcov, aby sa potom naraz dalo vyrobit viac kusov..Ale Slavo ti dá presnejšie informácie...Tak zatial asi do poradovníka... | |
|
| |
sojuz16
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Št 2 august 2012 - 23:11 | |
| ok. ja sa nechcem predbiehať | |
|
| |
turista
Počet príspevkov : 94 Mesto : Žabokreky pri Martine
| |
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 3 august 2012 - 17:48 | |
| buduci tyzden to mozeme zrealizovat. ti, ktori si zelate tricka, prosim o zaslanie sukromnej spravy cez forum alebo na moj email (mam ho v podpise) s Vasou skutocnou adresou kde zaslat tricka. (Po skusenosti s jednym expertom ktoremu siel balik na 3x Vas prosim o serioznost) Damske tricka, po skusenostiach z minulosti, mam strach objednavat kedze zeny je kapitola sama o sebe V pripade objednavky aj na zenske tricka, prosim o vsetky udaje ktore treba na to aby to bolo zene dobre. Ja fakt neviem, my ked si objedname XL alebo L alebo 100XL tak nam chlapom je to vzdy dobre ale zeny... PS: zabudol som, ktori vyslovene nechcete meno na tricku tak mi to prosim napiste alebo ak chcete tak ake. Slavo | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 7 august 2012 - 21:36 | |
| zatial co mi dali objednavky su Turista, Sojuz a Bajker. Este pockam do zajtra a potom to uzavriem. Slavo | |
|
| |
Cliford
Počet príspevkov : 28 Mesto : Hlohovec - Šulekovo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 7 august 2012 - 21:59 | |
| Slavo poslal som Ti objednávku. | |
|
| |
Radko
Počet príspevkov : 21 Mesto : Nové Město nad Metují, ČR
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Pi 10 august 2012 - 9:40 | |
| Ahoj Slavo,
mohl bych si ještě objednat vaše krásné klubové tričko?
Radko | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka So 11 august 2012 - 9:04 | |
| @ Cliford : ano, dostal som ju. Vybavim
@ Radko : jasna vec. Triko ti mozem potom doniest do Jesenniku. Este mi napis velkost a farbu (cierna alebo biela)
Slavo | |
|
| |
Radko
Počet príspevkov : 21 Mesto : Nové Město nad Metují, ČR
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ne 12 august 2012 - 7:42 | |
| Ahoj Slavo,
tak to je skvělá zpráva. Triko černé, velikost XL. Těším se na Jeseníky.
Díky moc. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 20 august 2012 - 16:41 | |
| do objednavky som pridal aj objednavku SATAN-a (Levice)
Tricka by mohli byt hotove asi do piatku 24.08. este budem informovat... | |
|
| |
marecek
Počet príspevkov : 591 Mesto : Bratislava
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 20 august 2012 - 21:12 | |
| asi uz je neskoro na dve dalsie trika vsak? | |
|
| |
sojuz16
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Po 20 august 2012 - 22:08 | |
| výborne- včera sme sa vrátili z alp. | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 21 august 2012 - 6:57 | |
| marečku - napíš mi objednávku, vybavím to ešte.. Sojuz, paráda | |
|
| |
Slavo
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka Ut 25 september 2012 - 10:41 | |
| zajtra by to malo byt spravene komplet.
potom pre to niekedy este musim skocit, budem sa snazit do vybavit do konca tyzdna | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Klubové tričká objednávka | |
| |
|
| |
| Klubové tričká objednávka | |
|